23.11.2009

Jõhvi meistriks tuli Kiviõli

Laupäeval Jõhvi spordihallis osalenud Jõhvi lahtised meistrivõistlused võitis Kiviõli.

Kahju, et turniiril osales ainult neli võistkonda. Tulemata jäid Illuka, Mäetaguse, Iisaku ja Monoliit-Sport, kes siiani on kogu aeg osalenud.

Mängiti turniirisüsteemis. Mängude järjekord loositi. Juba esimesed kohtumised näitasid, et tulevad ägedad pallilahingud.

Esimesel väljakul kohtusid Kiviõli ja Lüganuse. Esimene geim kulgeski punkt-punktilt. Geimi lõpus juhtis küll Kiviõli 22:19, kuid siis sai Lüganuse 5 punkti järjest ja võitis lõpuks geimi 25:23 Teises geimis läks kohe juhtima Kiviõli ja võitis ka geimi 25:18. Ka kolmas otsustav geim kulges Kiviõli juhtimisel ja nad võitsid selle 15:8 ning kogu mängu 2:1.

Teise väljaku mäng Sillamäe ja Võrkpalliklubi VIRO vahel oli samuti kolmegeimiline, mille võitis VK VIRO 2:1 (21:25; 25:16; 15:11).

Järgmised kohtumised lõppesid tulemusega 2:0: esimesel väljakul võitis Kiviõli Sillamäe – geimid 25:14 ja 25:13 ning VK VIRO Lüganuse meeskonna geimidega 25:7 ja 25:20.

Kolmanda koha mäng toimus esimesel väljakul, kus Sillamäe kolmegeimilises mängus võitis Lüganuse geimidega 25:18; 19:25; 15:13.

Esikoha mäng ei olnud seekord nii tasavägine. Kiviõli võitis VK VIRO meeskonda 2:0 (25:22 ja 25:14). Viimased kolm aastat on Jõhvi meistriks tulnud Jõhvi võistkond, kes seekord mitme mängija haiguse tõttu omaette võistkonda välja panna ei saanud.

Võitis külalismeeskond Kiviõlist, kes mängis koosseisus: Dmitri Smirnov, Anton Meldjuk, Aleksei Kadõrko, Juri Avdonin, Roman Suvorikov, Aleksandr Savchuk, Roman Elcov. 

Teiste võistkondade koosseisud:
Võrkpalliklubi VIRO – Anatoli Komissarov, Pavel Andrejev, Paavel Vähk, Anton Ivanov, Nikolai Þuravljov, Evgeni Zahharov
SILLAMÄE  – Aleksandr Kostjukevitð, Vladimir Sabenin, Vladimir Tðernetsov, Juri Tðerepanov, Sergei Laba, Artjom Laba, Igor Jefimov, Nikolai Novikov
LÜGANUSE  –  Paul Maalma, Juho Põld, Madis Innos, Tiit Kippari, Stas Gruzdev, Aleksandr Makarov

Kuna arvestus toimus ka Ida-Virumaa MV sarjas, siis finaalturniirile Narva sõidavad Kiviõli ja VK VIRO meeskonnad.

Paljud mängijatest mängisid esimest korda Jõhvi uues spordihallis ja olid väga rahul, et nüüd on siinkandis võimalik mängida nii heal ja mitmel väljakul korraga, aga samuti turniiriga.

Tabel: https://sportiv.ee/dokument/johvimvvork09raport.doc
Aime Luugi fotod: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=1134

AIME LUUK

Eelmine:
Järgmine: