29.04.2018

Jõhvi lahtised meistrivõistlused võitis Jõhvi Spordikooli võistkond

Jõhvi SK alistas Alutaguse võistkonna tulemusega 3:1 ja Iisaku MIX Jõhvi 3:0. Teise koha saavutas Alutaguse naiskond, kes alistas Iisaku MIX Jõhvi naiskonna samuti 3:0.

Osales kolm naiskonda: Jõhvi Spordikool, Alutaguse ja Iisaku MIX Jõhvi. Kahju, et erinevatel põhjustel jäid eemale Narva naiskonnad. Kuna võistkondi oli vähe, siis otsustasime mängida kolme geimivõiduni. Loosi tahtel läksid esimeses kohtumises vastamisi Jõhvi SK ja Alutaguse. Kui esimeses geimis ei saanud Alutaguse oma mängu korralikult käima ja nad kaotasid selle tulemusega 16:25, siis teises geimis läksid nad kohe juhtima 3:0. Edasi suurendasid nad oma eduseisu kui said 6 punkti järjest. Jõhvi SK vähendas kaotusseisu kui sai 3 punkti järjest seisuks 7:10, kuid Alutaguse sai ise siis 3 punkti järjest ja suurendas uuesti oma eduseisu. Kui nad said 4 punkti järjest oli nende eduseis juba 17:8. Edasi said nad veel paaril korral 3 punkti järjest ja võitsid geimi tulemusega 25:17. Ka kolmandat geimi läks juhtima Alutaguse 11:3 kui sai 7 punkti järjest, kuid Jõhvi SK vähendas vahet 9:11 kui sai 6 punkti järjest. Alutaguse suurendas eduseisu kui sai 4 punkti järjest, kuid Jõhvi SK vähendas vahe ühepunktiliseks kui sai 5 punkti järjest. Alutaguse sai punkti, millele Jõhvi SK vastas 3 punktiga ning läksid esimest korda selles geimis juhtima. Alutaguse viigistas seisu. Jõhvi SK lisas geimi lõpuni 2 punkti korraga, millele Alutaguse vastas aga ühe punktiga ja nii kuuluski see tasavägine ning mõlemale võistkonnale suurte tõusude ja mõõnadega geim Jõhvi SK tulemusega 25:21. Neljandas geimis pani Jõhvi SK aga oma ülekaalu täielikult maksma ja võitsid geimi tulemusega 25:12 ning ühtlasi kogu kohtumise 3:1.
Iisaku MIX Jõhvi võistkonna alistamisega polnud kummalgi võistkonnal probleeme. Alutaguse võitis 3:0 (25:12; 25:7; 25:10) ja samuti Jõhvi SK (25:4; 25:9; 25:8).
I koht – Jõhvi Spordikool – Moona Kilk, Dzintra Lember, Ronja Rostin, Reesi Külmhallik, Sirely Veri, Berit Marie Sügis, Maria Kelder – treener Kristjan Palm
II koht – Alutaguse – Mirjam Vinkler, Marjaana Lepiste, Külli Stroo, Hanna-Katryna Keerme, Lisette Villers, Kaisa Teder
III koht – Iisaku MIX Jõhvi – Airi Kruusma, Ene Laanemets, Liisa Säde, Kristi Rääst, Aime Luuk, Kedy Liivakivi
sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: