23.08.2012
Firmasisesed

Jõhvi/Järve karikas algas põnevalt

Neljapäeval peeti noormeeste rahvusvahelisel korvpalliturniiril Jõhvi/Järve karikas Jõhvis ja Kohtla-Järvel 35 mängu, neist mitmed olid väga tasavägised.

A1-klassis (s. 1994.a) on neli meeskonda, kellest kahe võiduga kahest mängust alustasid korraldajad, Euroopa noorte korvpalliliiga U20 vanuseklassis hõbedat ja Eesti A-klassi meistrivõistlustel kulda kaitsma asuv HITO/Jõhvi SK võitis Nõmme RIMi 62:41 ja Keila korvpallikooli 44:37. Selles vanuseklassis läheb põnevaks juba reede õhtul, kui kell 18 ja kell 19 on Jõhvi spordihallis kavas poolfinaalid.

A2-klassis (s. 1996.a) alustasid kuue meeskonna üheringilist turniiri täisedu, kahe võiduga Gulbene/Aluksne ja sPORTKUNDA, kes reedel on vastamisi kell 10 algavas kohtumises.

B-klassis (s. 1998. a) on kaheksa meeskonda jagatud kahte alagruppi. A-alagrupis selgusid esiemsel päeval juba kaks paremat, sest täiseduga alustasid nii HITO/Jõhvi SK kui ka Peterburi Frunzenskaja spordikool, kes reedel kell 13 selgitavad alagrupi võitja. Teises alagrupis on ainsana täisedu Kunda meeskonnal. Mõlemast alagrupist saab poolfinaali kaks paremat meeskonda.

C-klassis (s. 2000. a) mängib kuus meeskonda ja kahe võiduga alustasid Riia VEF/Kekava ja Peterburi Frunzenskaja spordikool, kes on vastamisi reedel kell 11 Kohtla-Järve kesklinna koolis.

D1-klassis (s. 2001. a) on samuti kuus meeskonda, kellest avapäeval said kahest mängust kaks võitu Tartu Ülikool/Salva ja Peterburi Frunzenskaja spordikool, kes kohtuvad reedel kell 11.40 Jõhvi spordihallis.

D2-klassis (s. 2002. a) on viie võistkonna turniiril avapäeva järel täisedu, kaks võitu VEF/Kekaval ning kolmel meeskonnal on kirjas üks võit. Selles vanuseklassis peetakse pärast põhiturniiri laupäeval Jõhvi spordihallis finaal ja pronksikohtumine.

Kokku mängib laupäeval lõppeval turniiril kuues vanuseklassis 35 meeskonda Eestis, Lätist, Poolast ja Venemaalt. Jõhvi Cup peetakse 19. korda ja 14. Järve karikas. Koos peetakse turniiri alates 2009. aastast, kui valmis Jõhvi spordihall. Lisainfot turniiri kohta saab aadressilt www.johvisport.ee.

Johvisport.ee

 

Eelmine:
Järgmine: