24.08.2012
Firmasisesed

Jõhvi/Järve karikal jagatakse laupäeval medaleid

Rahvusvahelisel noormeeste korvpalliturniiril Jõhvi/Järve karikas peetakse laupäeval otsustavad mängud, kusjuures vanemate poiste seas on turniiri viimaseks mänguks olevas finaalis vastamisi KK HITO/Jõhvi SK ja Gulbene/Aluksne.

A1-klassis (s. 1994. a) lõppes reedel põhiturniir ning peeti poolfinaale, kus Gulbene/Aluksne alistas Keila KK 44:27 ning HITO/Jõhvi alistas 15 tabava kaugviske toel Nõmme RIMi 70:50. Seega on laupäeval finaalis vastamisi Gulbene/Aluksne – KK HITO/Jõhvi SK ja pronksimänguks on „Harjumaa meistrivõistluste finaal.“ Põhiturniiril said võidu 46:43 ja 39:32 vastavalt Gulbene/Aluksne ja RIM.

A2-klassis (s. 1996. a) on enne viimast päeva tabelis omapärane seis. Esikolmik (sPORTKUNDA, HITO/Jõhvi SK’96 ja Gulbene/Aluksne’96) on kõik saanud 3 võitu ja 1 kaotuse (ülejäänud kolmel meeskonnal on 1 võit ja 3 kaotust) ning nii kujuneb esikohakohtumiseks sisuliselt viimase päeva mäng, kus kell 13 on Jõhvi spordihallis vastamisi HITO/Jõhvi SK’96 ja Gulbene/Aluksne’96, kusjuures HITO/Jõhvi SK’96-le piisab esikohaks lihtsalt viimase mängu võidust, samas kui lätlased tõusevad tabelis esimeseks võidu puhul vaid siis, kui Kunda meeskond viimasel päeval RIMile kaotaks (hitolased seda neljapäeval tegid).

B-klassis (s. 1998. a) pääsesid kaheksa meeskonna seas laupäeval kell 11 Jõhvi spordihallis algavasse finaali HITO/Jõhvi SK ja Petreburi Frunzenskaja spordikool, kes kuulusid ka samasse alagruppi ning siis said hitolased üllatavalt kindla 56:36 võidu. Enne seda kell 10 selgitavad samas pronksiomaniku sPORTKUNDA ja Rujiena.

C-klassis (s. 2000. a) on teada kulla (Frunzenskaja) ja hõbeda (VEF/Kekava) omanikud, pronksmedaliomaniku selgitavad laupäeval kell 13 Kohtla-Järve spordihoones Kohtla-Järve meeskonnad Eola ja HITO/Järve gümnaasium.

D1-klassis (s. 2001. a) on endale kindlustanud esikoha Frunzenskaja, teise ja kolmanda koha mängus on laupäeval kell 11 Jõhvi spordihallis vastamisi VEF/Kekava ja Tartu Ülikool/Salva.

D2-klassi (s. 2002. a) finaalis kohtuvad kell 13 Jõhvi spordihallis VEF/Kekava ja Tartu Ülikool/Salva (põhiturniiril 69:61), enne seda selgitavad pronksiomaniku HITO/JSK’02 ja Poola Elk (põhiturniiril 27:25).

Kogu ajakava ja senised tulemused leiab huviline aadressilt www.johvisport.ee

Johvisport.ee

Eelmine:
Järgmine: