02.03.2015

Jõhvi ja Mäetaguse võitsid talimängud

Nädalavahetusel peetud Eestimaa linnade talimängud võitis esmakordselt Jõhvi. Eestimaa valdade talimängudel sai Mäetaguse väikeste valdadest viiendat aastat järjest esikoha, olles üldpingereas esmakordselt esikolmikus.

Linnad võistlesid Valgas ning Ida-Virumaad ainsana esindanud Jõhvi sai esimesena 168, Viljandi teisena 166 ja Valga kolmandana 165 punkti. Jõhvi edule panid aluse suusatajad ja maletajad, kes saavutasid esikoha, aktiva poole peale võib kanda ka kabetajate 5. koha.

Eesti valdade talimängudel Pärnumaal Tahkurannas saavutasid Mäetaguse ja Iisaku väikeste, kuni 2000 elanikuga valdade seas kaksikvõidu. Mäetaguse on küll ennegi esikohakarikat võitnud, kuid seekord teeb asja hinnatumaks asjaolu, et üldpingereas saavutati 55 osalenud valla seas 3. koht. Ja ka Iisaku oli üldpingereas väga heal, 5. kohal.

Valdadest osalesidki Tahkurannas täisvõistkonnaga Ida-Virumaalt vaid Mäetaguse ja Iisaku. Teised keskendusid ühele alale, Aseri sai lauatennises 2., Illuka sai murdmaasuusatamises 4. koha ning meeste korvpallis oli Toila 13. ja Avinurme 16.

Valdade mängude videod: https://www.youtube.com/playlist?list=PLZHZjMQm-5E1mYXfw0PZNM2k2KKLMZW7q

sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: