26.03.2007
Firmasisesed

Jõhvi Cup 2007 jäeti esikohad Ida-Virumaale

14. korda toimunud noorte korvpalliturniiril Jõhvi Cup saavutas B-klassis võidu Jõhvi spordikool ja D-klassis osutus parimaks Mäetaguse.

B-klassis osales kuus võistkonda ja põhiturniiri kellelgi kaotuseta läbida ei õnnestunud. Põhiturniiri võitis Jõhvi SK, kel ainuke kaotus 43:54 tuli vastu võtta Rakvere Spordikooli meeskonnalt. Teise koha sai Kohtla-Järve SK Eola, kes kaotas Jõhvi SK-le 27:45. Kolmanda koha sai Jõhvi SK II, kellega võrdselt 3 võitu ja 2 kaotust kogus ka Rakvere SK, kuid omavahelises mängus osutus 44:42 paremaks Jõhvi SK II. Ühe võiduga oli viies aasta noorematest mängijatest koostatud BC Viru Basket ja viimase kohaga pidi leppima Narva Energia SK. Laupäevases superfinaalis alistas Jõhvi SK Eola SK tulemusega 49:37.

D-klassis osales viis meeskonda, sest algselt end kirja pannud Läti, Ziemeli meeskond jäi kohale tulemata. Turniiri läbis kaotuseta Mäetaguse, kes põhiturniiril võitis neli mängu ja finaalis oli Tallinna SK Marcusest parem 49:28, kusjuures põhiturniiril oli nende kohtumine lõppenud sarnase tulemusega – 48:29. Kolmanda koha sai Jõhvi SK, neljas oli Kohtla-Järve KK Hito ja viies SK Eola.

Tabeliseisud leiab huviline aadressilt  www.johvisport.ee/johvicup_korvpall_07.xls
 
Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: