17.05.2015
Male

Jeþov sai hõbeda

Eesti meistrivõistlustel sai hõbemedali Narva SK Maletäht esindaja Roman Jeþov. Naistest oli neljas ta klubikaaslane Anatsassia Sinitsõna.

Eesti meistrivõistlused toimusid 12.-17. mail 2015. aastal ning võistlused viidi läbi Paul Kerese Malemajas. Eesti naiste meistrivõistlustel osales 6 võistlejat ning võistlus toimus kaheringilisena. Eesti meeste meistrivõistlustel osales 8 võistlejat ning võistlus toimus ühe ringilisena.
 
Naised: Margareth Olde (Tallinna MK) [8,5p], 2. Monika Tsõganova (MK Areng) [6,5p], 3. Karmen Viikmaa (Tartu Kalev) [5p]. 4. Anastassia Sinitsõna 4,5, kes suutis korra võita nii hõbeda kui ka pronksi saanud maletajat.

Mehed/open: 1. Ottomar Ladva (T. Truusi MKK) [5p], 2.-3. Roman Jezov (Narva SK Maletäht), Mai Narva (SK Reval-Sport) [4,5p]. Meeste/open turniiril jagasid 2.-3. kohta Roman Jezov ning Mai Narva. Kuna eelnimetatutel olid lisakriteeriumid (Berger ja Koya) võrded, siis võitsid mõlemad hõbemedalid. 3,5 punktiga sai kuuenda koha Sillamäe Kalevi esindaj Ilja Siroð.

Sportiv.ee/maleliit.ee

Eelmine:
Järgmine: