31.07.2015
Jalgpall

Jalgpallisõpradel on põnevad päevad

Eesti jalgpallimeistrivõistluste meistriliigas saavad Ida-Virumaa klubide poolehoidjad näha oma meeskonda kodus mängimas seitsme päeva jooksul mitu korda.

Täna, 31. juulil peetakse 21. vooru mängud kell 19 nii Sillamäe Kalevi kui ka Narva Kreenholmi staadionil. Sillamäe Kalev võõrustab Tartu Tammekat ning Narva Transile sõidab külla liidermeeskond Nõmme Kalju.

Järgmise nädala alguses peetakse aga Ida-Virumaal 27. vooru mängud, mis algselt pidid toimuma augustikuu lõpus. Neid mänge vaatama minnes ei pea valima kahe mängu vahel, vaid aktiivsem huviline jõuab mõlemale mängule. Esmaspäeval, 3. augustil kohtuvad Sillamäel Kalev ja Tallinna FC Flora ning päev hiljem, teisipäeval, 4. augustil on Narvas vastamisi Narva Trans – Tallinna FC Levadia. Ka need mängud algavad kell 19.

Arvestades tabeliseisu, siis on Ida-Virumaal mängimas kõik esinelikusse kuuluvad meeskonnad, sest 20. vooru järel on esinelik selline: 1. Kalju 45, 2. FC Flora 44, 3. FC Levadia 43 ja 4. Sillamäe Kalev 35 punkti.

Narva Trans on 25 punktiga 6. kohal ja Tartu Tammeka asub 14 punktiga kümne meeskonna seas 8. kohal.

Kokku on meistiliigas kavas 36 vooru.

Eelolevatel päevadel mängib kodus ka aisana esiliigas Ida-Virumaad esindav Kiviõli Irbis, kes augustikuu esimesel päeval kohtub Kiviõli staadionil kell 19 Tallinna FC Flora II meeskonnaga. Flora II on esiliigas 43 punktiga liider, Kiviõli Irbis asub 26 punktiga 6. kohal.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: