01.05.2008
Autosport

Jalar Sildnik Kehtnas esimene

Eesti rahvasprindi karikavõistluste teisel, neljapäeval Kehtnas toimunud etapil saavutas klassis 2WD-A esikoha Jalar Sildnik. 13etapilise võistlussarja kolmas etapp peetakse 18. mail Jõhvis.

Esimesel, 20. aprillil Võrus toimunud etapil neljanda kohaga leppima pidanud Sildnik suutis Kehtnas pärast esimese võistlusõidu teist kohta näidata nii teises kui ka kolmandas sõidus parimat aega ning kokkuvõttes oli ta etapi kindel võitja.

Esimesel etapil teine olnud AMV Racingu esindaja Kert Kärbo oli viimases sõidus küll teine, kuid esimese sõidu 18. ja teise sõidu 6. koht ei lubanud tal sel etapil kõrgemat neljandast kohast. Sildnik ja Kärbo olid muide ainsad, kes suutsid selles klassis saada ca 2 km pikkusel rajal sõiduaja alla 2 minuti.

2WD-A klassi 24 võistleja seas oli veel neli AMV Racingu esindajat, kes said järgmised kohad: 5. (esimesel etapil 13.) Kristjan Kask, 6. (3.) Hanno Raiend, 10. (8.) Heiki Luts, 18. (15.) Priidu Mandre.

28 osalejat oli klassis 2WD-B, kus AMV Racingu esindajate kohad olid järgmised: 6. (14.) Janno Nutov, 18. (8.) Priit Sikk, 22. (22.) Almar Bärg.

Tosina naise konkurentsis oli esimese etapi vahele jätnud Erika Teffo teisel etapil seitsmes.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: