29.06.2009
Firmasisesed

Jaak Raie valiti EKLi noortekomisjoni esimeheks

Esmaspäeval Tallinnas toimunud Eesti korvpalliliidu noortekomisjoni koosolekul valiti komisjoni uueks esimeheks Jaak Raie.

Kiviõlist pärit ja treener Priit Sternhofi käe all korvpallitarkust õppinud Jaak Raie valiti Eesti Korvpalliliidu juhatusse ja seejärel noortekomisjoni eelmisel aastal.

Põhitöökohaks on Jaak Raiel Eesti rahvusringhääling, kus ta on juhatuse liige. Ringhäälingi kodulehekülje andmetel on Jaak Raie sündinud 1. juunil 1976 ning lõpetanud Kiviõli 1. Keskkooli ja Kiviõli Lastemuusikakooli (klarnet). Aastatel 1994 – 1999 õppis ta Tartu Ülikoolis (kehakultuuriteaduskond, õpetajakoolitus). Jaak Raie on end täiendanud juhtimise, kommunikatsiooni ja meeskonnatöö valdkonnas, ta on tegutsev korvpallikohtunik.

Töökäik on Jaak Raie viinud Tartu Ülikooli ja Eesti Akadeemilisse Spordiliitu. Alates 2002. aastast kuni 2007. aasta kevadeni oli ta Tallinna Spordi- ja Noorsooameti juhataja.  Jaak Raie on abielus, peres kasvab 2 tütart.  Huvialad on sport, muusika ja ürituste korraldamine.

Enne Jaak Raiet juhtis noortekomisjoni Andres Liinat, kes Tartu Ülikooli kantsleri ametis ei jõua enam ühiskondlikku tööd nii palju teha ning nii otsustas ta jätkata noortekomisjoni lihtliikmena. 

Lisaks Raiele ja Liinatile kuuluvad noortekomisjoni Janne Rits, Reet Rausberg, Kristo Raudam, Karel Loide, Üllar Kerde, Heino Enden, Jaak Karp, Jaanus Levkoi ja Rene Kundla.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: