IVV Europiaad toimub järgmisel aastal Sitsiilias

Eesti Spordiseltsil Kalev on rõõm kutsuda kõiki käimishuvilisi taaskord ühele seiklusele. Sellel korral on toimumas IVV Europiaad Sitsiilias, täpsemalt Selinuntes. Avamine toimub 23. mail 2018 Mazara Del Vallos ning järgnevad käimisetapid Selinuntes, mis asub imeilusal merekaldal ning kus on näha paljusid Suure Kreeka pärandi ehitisi.

Eesti delegatsioon pakib kohvrid ja valmistub õhkutõusmiseks 20. mail 2018. Lennuk väljub Riiast kell 7.10 ning maandub Itaalias (Catanias) kell 09.35.
Miks läheme 20.05? Sellepärast, et Sitsiiliasse läheb otselend ainult üks kord nädalas ning kui me ei soovi otse lennuga minna, siis meie lennuaeg, koos ümber istumistega, oleks ca 16h. Selinunte puhul on tegemist väga atraktiivse kohaga ning paar päeva seal ringi vaadata on kindlasti samuti silmaringi avardav!
Kus ööbime? Ööbime kõik koos Hotellis Miramare Selinunte http://www.hotelmiramareselinunte.it/index_en.php ilusa vaate ja hea asukohaga hotell. Broneeritud on hetkel meile 30nd kohta! 4- neljakohalist, 4- kolmekohalist ja 1- kahekohaline tuba. Esimestel on hea võimalus valida millises toas soovitakse ööbida.
Kuidas saab registreerida? Registreerida saab nii, et saadate minule maili (henri@eestikalev.ee) koos oma nime, isikukoodi, särgi suuruse ja reisipaketi nimetusega (Pakett A, Pakett B, Pakett C). Peale seda koostan teile esimese osa suhtes arve ning saadan teile tasumiseks. Makstud raha ei kuulu tagastamisele!
Palju maksab? Valida on kolme paketi vahel, mis on manuses olevas juhendis täpselt lahti kirjutatud:
1) Pakett A – 868eur.
2) Pakett B – 742eur
3) Pakett C – 704eur
Esimese osa maksmise tähtaeg on 14.01.2018! Kõikide pakettide esimese makse suuruseks on 350eur!
Kui tekib pisemaidki küsimusi reisi osas, siis kindlasti võtke minuga otse ühendust!
Henri Riska
+372 5802 6523
Spordiürituste korraldamise juht
Eesti Spordiselts Kalev
Info

Eelmine:
Järgmine: