16.09.2015
Jalgpall

Irbis valis Kuressaare

FC Kuressaare peatreener Pelle Pohlak kinnitas, et viimase info kohaselt on Kiviõli Irbis täna Saaremaale sõitmas.

Septembri alguses laupäeval Vändra Vapruse vastu mängimata jätnud Kiviõli Irbise hooaja lõpp sattus suure küsimärgi alla, kui selgus, et ees ootab kolmapäevane reis Kuressaarde ja mänguaja muutmine ei tule kõne alla. Teine loobumiskaotus tähendaks Irbisele meistrivõistlustelt eemaldamist.

Ja kuigi täpselt nädal tagasi kinnitas Kiviõli Irbise juht Erik Ðteinberg, et ei ole mingit võimalust, et Irbis pika reisi Saaremaale ette võtaks, on nähtavasti hiljem siiski piisavad vahendid ja võimalus leitud.

“Jah, viimase info kohaselt tulevad,” kinnitas täna Irbist võõrustava FC Kuressaare peatreener Pelle Pohlak Soccernet.ee-le, et saarel vastast oodatakse ja eileõhtuse seisuga oli Irbis lubanud pika teekonna ette võtta.

Järelejäänud seitsmest mängust viis peab Irbis kodus ning kaks Tallinnas, mis tähendab, et ilmselt suudetakse hooaeg edukalt ka lõpuni mängida. Tabeliseis on Ida-Virumaa meeskonnale üsnagi positiivne: enne tänast jäädakse hetkel kõrgliiga otsepiletit hoidvast Rakvere Tarvast vaid kolme silma kaugusele.

soccernet.ee

Eelmine:
Järgmine: