27.04.2010
Jalgrattasport

Investment Agency Team Pärnus erilise eduta

Kui nädal tagasi Kuressaares õnnestus Investment Agency sõitjatel enamvähem kõik, siis Pärnus läks risti vastupidiselt.

Laupäeval peetud Eesti meistrivõistluste II etapil kriteeriumis pidid katkestama kukkumise tõttu oma sõidu Laura Kuusemets ja Peep Kivil. Allar Karu sõitis seekord laenatud jalgrattaga, mis osutus sõidukõlbmatuks ja ka tal tuli keerata varakult boksi.

Kristel Koortil, aga viskas finiðispurdi ajal keti eest väiksele hammasrattale ning ideaalne tulemus jäi realiseerimata, vaatamata sellele suutis Kristel tulla taas naistest kuuendaks ja N18 vanuseklassi kolmandaks ning säilitas veel võimaluse tulla Eesti meistriks. Maris Nurm lõpetas 12. kohaga. Naiste võidu võttis taas Grete Treier (TÜASK).

Meeste eliitsõidus sõitsid Investment Agency Teami mehed enamuse ajast peagrupis, kus nad üritasid mõned korrad ka ise punkte võtta kuid seekord taas edutult. Parimana oli Tauri Selder 17. ja Riivo Schumann 19. Tauri Selder oli U23 arvestuses kaheksas. Võitis eksproff Mart Ojavee (CKT Champion System).

Püha loomaaia rattaralli

Filter maantee karikasarja I etapp peeti pühapäeval Pärnu lähistel Audrus. 79,8 km pikkuse tugevas küljetuules sõidetud ratatralli võitis taas Mart Ojavee lätlase Toms Skuijnsi ja Allan Orase ees.

Kahjuks magasid Investment Agency liidrid äramineku maha ja Tauri Selder ning Riivo Schumann lõpetasid teises grupis vastavalt 34. ja 47. kohaga. Meeskondlikult oli Investment Agency-Jõhvi 13. Võitis Rietumu Banka RRS.

Naistest võitis Grete Treier Tartust. Jõhvi klubi parima tulemuse eest hoolitses taas Kristel Koort, olles naiste üldarvestuses neljas ja N18 vanuseklassi võitja. Üldse lõpetas pikema distantsi 251 jalgratturit.

Võidusõidu video: http://www.youtube.com/watch?v=PNyguhMECIc

JRK

Eelmine:
Järgmine: