15.05.2008
Koolisport

Illuka poisid Kalevi miniliigas teised

Põhikoolide ja gümnaasiumite 4.-6. klasside õpilastele mõeldud Kalev Miniliiga finaalvõistlus toimus Kohilas. Esmakordselt toimunud üleriigilises finaalis osales kaheksa poiste ja kaheksa tüdrukute võistkonda, kes olid eelnavalt finaali kvalifitseerunud regionaalsete finaalide kaudu. Illuka poisid (juhendaja Kersti Rajas) said kokkuvõttes teise koha.

Poiste arvestuses tuli esikohale Võru Kesklinna Gümnaasium kaotamata kogu turniiri vältel geimigi. T

eise koha saavutas Illuka Põhikool, koosseisus Sten Jürgenson, Tauno Toome, Janek Velk, Taivo Valdur, Artur Silm ja Daniil Sergejev. Võistkonda juhendas Kersti Rajas.

Kolmanda kohaga lõpetas turniiri Põltsamaa Ühisgümnaasium.

Tüdrukutest võitis Tihemetsa Põhikool.

Kalev Miniliiga 2008 hooajal osales kokku üle 100 kooli ligi 200 võistkonnaga. Lisaks finaalile, mis oli võistluste kolmandaks etapiks, toimusid esimesel etapil turniirid maakondades ja suuremates linnades ning teisel etapil 4 regionaalset finaalvõistlust. Väärtustamaks eelkõige osavõttu, autasustati lisaks esikolmikule ka kõiki osalejaid diplomi ning magusate Kalevi auhindadega.

Eesti Võrkpalli Liidu ja Eesti Koolispordi Liidu ühisprojekt sai teoks tänu nimisponsor AS Kalevi, Eesti Olümpiakomitee, Eesti Kultuurkapitali, OÜ Eventeri (Mikasa) jt kaasabil.

EVF.ee

Eelmine:
Järgmine: