18.10.2010
Firmasisesed

Iisaku KK tegi endale elu keeruliseks

Iisaku KK kaotas esmaspäeval Eesti korvpallimeistrivõistluste teises liigas 86:87 Salva Tartule, tartlased viskasid võidukorvi 9,7 sekundit enne lõppu. Iisaku viimane rünnak enam punktilisa ei toonud.

Iisakule tähendas see kaotus, et edasipääs teiseks etapiks tugevamasse gruppi, mängudele kohtadest 1.-10. muutus problemaatiliseks. E-alagrupis on pidamata esimesel etapil veel kolm mängu ning edasipääsus on kinni 3 võidu ja 1 kaotusega Ambla SK ning 3 võitu ja 2 kaotust saanud Salva Tartu. Iisaku KK on kogunud viiest mängust 2 võitu ja Viljandi AP Mets on neljas 1 võidu ja 3 kaotusega.

Edasipääsu lootuse säilitamiseks peab Iisaku KK kolmapäeval võimalikult suurelt võitma, soovituslikult vähemalt 15 punktiga Amblat ning lootma, et mängud Salva Tartu – AP Mets (neljapäeval) ja Ambla SK – AP Mets (reedel) lõpevad neile soodsalt. Nagu tabeliseisust näha võivad lõpuks kõik neli meeskonda koguda võrdselt 3 võitu ja 3 kaotust ning siis saab otsustavaks korvide vahe, mis hetkel on Amblal +60, Salva Tartul -3, Iisaku KK-l -18 ja AP Metsal -39.

Iisakule oleks ka sobiv variant kui nad Amblat võidaksid (avaringis said nad Amblast jagu võõrsil 103:100) ja Ambla kaotaks ka AP Metsale ning Salva Tartu võidaks AP Metsa. Sel juhul pääseks tugevamasse gruppi Salva Tartu ja Iisaku KK.

Pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=1599

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: