14.10.2010
Firmasisesed

Iisaku KK sai olulise võidu

Eesti korvpallimeistrivõistluste teises liigas alistas esimese etapi kolmanda vooru mängus Iisaku võõrsil alagrupi liidri Ambla SK lisaajal 103:100 ja säilitas võimaluse pääseda teiseks etapiks tugevamasse gruppi.

Enne kolmapäevast mängu olid mõlemad vastased pidanud kaks mängu ning Amblal oli kirjas kaks võitu ja Iisakul kaks kaotust. Iisaku võit tähendas seda, et E-alagrupis pole esimese ringi järel ühtegi võidu-ega kaotuseta meeskonda. Tabeli esimeses pooles on Salva Tartu ja Ambla SK 2 võidu ja 1 kaotusega, tabeli teises pooles on Iisaku KK ja Viljandi AP Mets 1 võidu ja 2 kaotusega. Alagrupist pääseb teiseks etapiks tugevamasse gruppi mängima kohtadele 1.-10. kaks meeskonda.

Iisaku saatus saab selgeks järgmise kuue päeva jooksul, kui peetakse kolm teise ringi mängu. Sel reedel on Iisaku võõrsil vastamisi AP Metsaga, järgmise nädalal mängitakse kodus, esmaspäeval on Iisaku vastaseks Salva Tartu ja kolmapäeval Ambla SK. Mõlemad mängud algavad kell 19. Lisaks paneb Iisakule koormuse maakonna meistriliiga, kus laupäeval mängitakse kodus Kohtla-Järve Remeksiga.

Samuti Eesti teises liigas mängiv KK Hito II on võitnud kõik senipeetud neli kohtumist ja kindlustanud endale esikoha. Täna kohtuvad nad Jõgeval SK Forte/Tartu PK meeskonnaga ja järgmise nädala laupäeval on nende vatsaseks Jõhvi spordihallis Orissaare Rock.

Reedel on aga Eesti meistrivõistluste korvpalli võimalik vaadata Jõhvi spordihallis, kus kell 20 võõrustab KK Hito Tallinna BC Kalev/G4S meeskonda. Hitol on tabelis üks mäng ja üks võit, BC Kalev/G4S on ühe võidu saanud kahest mängust.

Sportiv.ee

 

Eelmine:
Järgmine: