06.07.2007

Idavirulased Valgas Eesti spordimängudel – I

Reedest pühapäevani toimuvad Valgas Eesti XII maaspordimängud, mille raames võisteldakse 16 spordialal: jalgpallis (noored), jahilaskmises, jalgrattakrossis, kergejõustikus, kreeka-rooma maadluses, korvpallis, käsipallis (vaid mehed), köie tõmbamises, laskmises, mälumängus, orienteerumises, petangis, sangpommi mitmevõistluses, tõstmises, vabamaadluses, võrkpallis. Lisaks toimuvad võistlused sumos, pühapäeval toimub triatlon, võimalus on osaleda terviseretkel ja osavusmängudes.

Enamus aladel võtavad üksteiselt mõõtu maakondade koondised, kuid seitsmel alal on arvestus ka valdade ja linnade vahel.

Ida-Virumaa koondis osaleb jalgpallis, jahilaskmises, meeste korvpallis, laskmises, petangis, tõstmises ja vabamaadluses, lisaks saab maakond punkte ka jalgrattakrossis ja kergejõustikus, kus võistlused käivad eraldi ka omavalitsustele.

Omavalitsustele on kavas ka meeste ja naiste võrkpall, kus finaalturniiril idavirulasi ei osale. Küll on Avinurme (neil on all naiste võrkpalli 18,5 punkti) lisaks kergejõustikule esindatud mälumängus, Sillamäe osaleb samuti nii kergejõustikus kui ka mälumängus, aga lisaks ka köieveos ja jalgrattakrossis. Sarnaselt Sillamäe aladega osaleb Valgas ka Jõhvi vald, kellel on samas all olemas punktid meeste võrkpallis (19) ja naiste võrkpallis (18,5).

Lisainfot ürituse kohta saab Internetist aadressilt www.joud.ee/eesti_xii_maaspordimangud

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: