06.03.2010
Jalgrattasport

Idavirulased noppisid talikrossilt medaleid

Laupäeval 6. märtsil toimusid Elvas talikrossi Eesti meistrivõistlused. Tõsistes talvistes oludes ja üheksa miinuskraadiga peetud rattavõistlus oli heaks enese proovilepanekuks nii tehnilise oskuse kui ka talvise ettevalmistuse hetke vormi teadasaamiseks. Osales ligi 200 ratturit.

Investment Agency Teamile oli see 2010 aasta rattahooaja avastart. Kõige edukamalt läks meeste eliitklassis võistleval läänevirulasel Riivo Schumannil, kes võitis pronksmedali. Talikrossi Eesti meistriks krooniti teist aastat järjest elvalane Caspar Austa TÜ SKist, hõbeda sai Vahur Valvas (Tamme).

U23 võitles pronksi eest viimase minutini Tauri Selder, kuid lõpuks pidi leppima neljanda kohaga, kolmas koht jäi 17 sekundi kaugusele.  Kaksikvõit läks Viljandi RK-le, võitis Mihkel Ronimois ja teine oli Markus Paas ning kolmanda koha võttis Ivar Vaab Rakkest, kes kiirendas viimasel ringil nii, et sõitis end kuuendalt kohalt kolmandaks. Kristjan Koppel (Investment Agency Team) sai 14. koha.

Naiste eliitklassis läks kaksikvõit Toilasse, Viru SK-le. Eesti meistriks krooniti Kairi Schmidt, teine oli Helen  Schmidt, kes kaotas õele 36 sekundit ning kolmas Viktoria Randalainen. Investment Agency Teamist kuulus 11.koht Maris Nurmele.

Investment Agency /Jõhvi spordikoolile tõi ainsa medali N14 klassis Laura Kuusemets, kes sõitis end hõbemedalile, kaotades võitjale Mae Langile TÜ SKist natuke üle minuti. Kolmas oli Kärolin Varblane Viljandi RK-st.

M16 klassis sai 12.koha Narva Energia sõitja Daniil Kozinets, Investment Agency/Jõhvi spordikoolist oli Ainar Elberg 17. ning M18 klassis Paul Nestor 19.

N16 klassis tõi pronksmedali Ida-Virumaale Viru SK-le Sandra Schmidt. Võitis Anette Raie KJK-st.

Laura Kuusemets poodiumil: http://johvisport.ee/data/878ac4bfbe869302dd3b3b26dc481c53623b1037.jpg

MARIS NURM
Investment Agency Team

Eelmine:
Järgmine: