15.04.2011
Firmasisesed

Ida-Virumaale tulevad Eesti parimad noored korvpallurid

Sel nädalavahetusel peetakse Jõhvi spordihallis ja Voka spordihoones Eesti korvpallimeistrivõistluste poiste ja tüdrukute A- ja D-klassi finaalturniir. Mängud algasid reede õhtul Jõhvi spordihallis, kusjuures õhtu naelaks oli kell 20.15 algav Eesti meeste esiliiga veerandfinaali kohtumine KK HITO – Tamsalu Los Toros/Puukeskus, kus kodumeeskond sai 13punktilise võitu ja pääses poolfinaali. Ida-Virumaa huvi on poiste A-klassis, kus nelja parema hulka on jõudnud KK HITO noortemeeskond, kes laupäeva õhtul kell 20 kohtub poolfinaalis Pärnuga.

Tamsalu – HITO esimese mängu pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=1815
Online-ülekanded: http://online.basket.ee/

EELVAADE

Korvpallinädalavahetus algab reedel kell 16.45 ja 18.00 Jõhvi spordihallis peetavate Eesti tüdrukute D-klassi meistrivõistluste veerandfinaalidega.

Pärast seda, kell 20.15 ongi käes tõehetk, kas KK HITO pääseb sel hooajal esiliigas nelja parema hulka või jäädakse Tamsalu meeskonnale sel hooajal ka neljandat korda alla. Veerandfinaali avakohtumine Tamsalus lõppes hitolaste 69:71 kaotusega, HITO vajab edasipääsuks vähemalt 3punktist võitu. Juhul kui normaalaja lõpus on vahe HITO kasuks 2 punkti, tuleb lisaaeg. Juhul kui HITO võidab ühega, mäng jääb viiki või võidab Tamsalu, siis pääseb järgmisel nädalal tõenäoliselt Kohilas peetavale finaalturniirile Tamsalu Los Toros/Puukeskus meeskond.

Laupäeval algavad nii Jõhvis kui ka Vokas mängud kella 9st. Vokas peetakse alustuseks D-klassi tüdrukute 5.-8. koha mänge, seejärel on käes poiste D-klassi veerandfinaalide ja tüdrukute 5.-6. ja 7.-8. koha mängude käes. Jõhvis peetakse päeva alustuseks tüdrukute miniklassi poolfinaalid, seejärel on kell 11.45 kavas tüdrukute A-klassi poolfinaal ning kell 13.30 ja 15.15 on kavas vastavalt tüdrukute D-klassi pronksi- ja kullalahing. Seejärel on kavas veel üks tüdrukute A-klassi poolfinaal ja õhtu lõpetavad poiste A-klassi poolfinaalid, kus mõlemas on osalised ka idavirulased. Kell 18.15 kohtuvad BC Kalev/Cramo – Tartu/Salva Rock II, kusjuures tartlaste eest mängib Kohtla-Nõmmelt pärit Artur Saariste. Kell 20 on kavas aga idavirulaste jaoks õhtu naelaks kujunev mäng, kus KK HITO vastaseks on Pärnu meeskond. Poolfinaalide võitjad mängivad pühapäeval finaalis ja kaotajad pronksimängus.

Pühapäeval algab võistluspäev varem Vokas, kus kell 9 alustavad poisid poolfinaalidega ning päeva viimaseks mänguks on kell 15.15 algav 5.-6. koha lahing.

Jõhvis peetaks pühapäeval alates kella 10s tüdrukute A-klassi ning poiste A- ja D-klassi medalimängud. Sõltuvalt laupäevase mängu tulemusest on KK HITO mäng kas kell 14 (pronksilahing) või kell 19 (finaal).

A-klassis mängivad 1992. a ja hiljem sündinud noored ning D- ehk miniklassis löövad kaas 1999. a ja hiljem sündinud noorkorvpallurid.

Täpse ajakavaga saab tutvuda aadressil http://www.johvisport.ee/index.php?id=103174&cevent=287

Kui tehnika alt ei vea, siis saab kõiki mänge vaadata onlines korvpalliportaalist www.basket.ee.

RENE KUNDLA

Eelmine:
Järgmine: