27.01.2011
SulgpallTennis

Ida-Virumaale rajatakse uus spordikeskus

Neljapäeal allkirjastati Kohtla-Järvel koostööleping Eesti Tennise Liidu presidendi Urmas Sõõrumaa, Sulgpalliliidu presidendi Robert Antropovi ja Kohtla-Järve linnapea Jevgeni Solovjovi vahel uue spordihalli rajamiseks Ida-Virumaal Kohtla-Järve lähistel.

Lepingu kohaselt valmib lähiajal Kohtla-Järvel suur spordikeskus, kuhu on kavandatud esimeses etapis 5 tennise siseväljakut ja 4 välisväljakut, 8 sulgpalliväljakut ning maadlussaal ja fitness-keskus. Perspektiivis peaksid valmima ka jäähall ja ujula.

Keskust rahastatakse era-ja avaliku sektori ühiste jõududega ning esimene etapp maksumusega ca 2 miljonit eurot loodetakse valmis ehitada 2013. aastaks, mil Eesti tennis saab 100 aastaseks.

Urmas Sõõrumaa sõnul on Ida-Virumaa tenniseväljakute osas Eesti mastaabis suuresti katmata ala võrreldes Tallinna ja Lääne-Eestiga. Robert Antropovi sõnul on sama probleem ka sulgpallis. Ühtlasi usub ta, et projektiga liituvad Kohtla-Järve ümberkaudsed linna ja vallad, kuna vahemaad pole suured ning sportimiseks vajalikke baase napib kogu Ida-Virumaal.

ERR SPORT

Eelmine:
Järgmine: