02.07.2019
Kergejõustik

Ida-Virumaa staadionimaraton läheb taas tuurile

Eelmisel aastal toimus Narvas esmakordselt maraton – staadionimaraton. Sel aastal toimub see Narvas viimast korda ja kolib taas edasi. Maratoni saab joosta Kreenholmi staadionil 9. ja 10. juulil toimuval kuuendal Ida-Virumaa staadionimaratonil.

Startida on võimalus nii õhtul kui öösel. Mõlemasse starti on oodatud ka poolmaratoni sõbrad. Kahe maratoni vahel joostakse maakonna meistrivõistlused 10000 m distantsil. Päeva alustavad traditsiooniliselt lapsed ja noored. Ka noortel on võimalik omavahel maakonna meitritiitlid ära jagada.
Võistluse peakorraldaja Aet Kiisla hakkas võistlusi korraldama eelkõige endale mõeldes. “Ma korraldan üritusi, millel ise tahan osaleda. Mõni aasta tagasi oli mulle maraton väga põnev. Nüüd olen armunud veel pikematesse distantsidesse ja seetõttu on õiglane ka maratoni korraldamine järgmistele edasi anda. Mul on hea meel, et sain ajalugu teha ning esimese Narva maratoni korraldada.”
Osalejate seas on kuus inimest, kes osalevad juba kuuendat korda. Staadionimaratonil on oma väljakujunenud sõpruskond, ent igal aastal on ka neid, kes turvalises keskkonnas oma esimest maratoni läbivad. Seekordne staadionimaraton on rahvusvahelisem kui varem. Osalejaid on Eestist, Soomest, Leedust, Venemaalt ja Taanist.
Võistluse kohta saab lisainfot aadressilt www.jooksukalender.ee

Lisainfo:
Aet Kiisla
Ida-Virumaa staadionimaratoni peakorraldaja
MTÜ Gurmeejooksud
56608626
aet.kiisla@gmail.com
#?-:nbsp;
Eelmine:
Järgmine: