05.05.2006

Ida-Virumaa naiste võrkpallimeistriks tuli Narva

Ida-Virumaa naiste võrkpallimeistrivõistlused võitis Narva, kellele järgnesid Kohtla-Järve SK Eola ja Kiviõli SK Kodulinn.

Nädalavahetusel Kohtla-Järvel peetud finaalturniiril lõppesid kõik neli mängu 2:0. Poolfinaalis alistas Narva Iisaku gümnaasiumi ja Eola oli parem Kodulinnast ning finaalis oli võidukas Narva ja pronksikohtumises osutus edukamaks Kodulinn.

Võistluse peakorraldaja, SK Eola võrkpallitreeneri Natalja Mikulenko sõnul on rõõmustav, et naiskondade arengus on näha edasiminekuid. "Narva hea tase on ammu teada, aga teisedki lähevad iga aastaga üha paremaks," lausus Mikulenko, kelle sõnul üllatasid sel aastal positiivselt nii Iisaku kui ka viienda kohaga leppima pidanud Illuka valla võistkond.

Kui praegu mängisid naiskonnad turniiri maha vaid kahe päevaga ja mõned naiskonnad said vaid kaks-kolm mängu, siis mängude arvu suurendamine tuleks Mikulenko sõnul kõne alla, kui võistkonnad saaksid finantsiliselt paremini jalad alla. "Kindlasti oleks kõigil huvitavam saada rohkem mänge, aga see tähendaks ka võistkondadele lisaväljaminekuid," nentis Mikulenko.

RENE KUNDLA

Eelmine:
Järgmine: