18.11.2018

Ida-Virumaa meistrivõistluste medalid jäid välja andmata

Kohale tulid Narva Spordiklubi Galla ja Alutaguse naiskonnad. Jõhvi Spordikooli võistkond, kes tunnistati möödunud aastal Jõhvis parimaks võistkonnaks, ei saanud võistkonda kokku. Nende pärast said need võistlused juba kord edasi lükatud. See läbiviimise aeg sai varem kokku lepitud.

Nende pärast said need võistlused juba kord edasi lükatud. See läbiviimise aeg sai varem kokku lepitud. Narva Spordiklubi Galla ja Alutaguse võistkonna vaheline kohtumine algas Alutagusele hästi, mindi kohe juhtima 4:0. Edasi aga nende mäng ei klappinud. Galla sai 11 punkti järjest ja siis veel 7 punkti järjest ning võitis geimi 25:12. Ka teine geim algas samuti Alutaguse 4:0 juhtimisel. Edasi vahetati punkte ja kui Galla sai 4 punkti järjest läks ise geimi punktiga juhtima. Jällegi punktide vahetus seisuni 9:9. Gallale 4 punkti järjest, millele Alutaguse vastas 3 punktiga. Alutaguse suutis viigistada seisu16:16 ja punktiga juhtima minna kui sai 3 punkti järjest. Galla vastas 2 punktiga. Sealt edasi vahetati punkte seisuni 22:21 Galla kasuks. Geimilõpupunktid sai jällegi Galla ja nii võitis ta teise geimi tulemusega 25:21. Kolmandas geimis ei laabunud Alutaguse mäng enam üldse ja nii kaotati see tulemusega 8:25 ning ühtlasi kogu kohtumine 0:3. Võistlejad ja treener said väikesed meened.

Narva SK Galla – Alesja Baranova, Marija Timofejeva, Kristina Rabtsevitð, Valerija Nilova, Angelina Konopljova, Veronika Kozlova, Uljana Sohromova, Diana Katðan, treenerid Galina Alfjorova, Viktoria Prussakova

Alutaguse – Mirjam Vinkler, Marjaana Lepiste, Kadi Veervald, Tiia Klaas, Külli Stroo, Lisette Villers
sportiv.ee
Eelmine:
Järgmine: