17.03.2009
Firmasisesed

Ida-Virumaa meeskonnad said teada vastased

Eesti korvpallimeistrivõistluste esi- ja teises liigas mängivad Ida-Virumaa meeskonnad said teada oma play-offi vastased.

Kõik kolm esi- ja teises liigas mängivad Ida-Virumaa meeskonnad jõudsid turniiri otsustavasse järku. Kõige edukam oli eelmise hooaja esiliiga hõbe KK Hito, kes esiliigas sai neljanda koha ning pääsu otse veerandfinaali, kus ta vastaseks on 1/8 finaalis paaris Jõhvi/Toila (12. asetus) – Tallinna Altius/Newox (5. asetus) paremaks osutuv meeskond. Selles paaris on favoriidiks Tallinna meeskond, kes esimesel etapil suutis mõlemas kohtumises napilt, aga kindlalt Jõhvi/Toila alistada. KK Hito mängud Altius/Newoxiga jäid 1:1, Jõhvi/Toilaga Hito esiliigas pole sel hooajal kohtunud.

Esimest hooaega teises liigas mängiv, eelmise hooaja kolmanda liiga hõbe Iisaku KK jäi A-alagrupis napilt viiendaks, nendega samapalju punkte kogus ka neljanda koha ja otse veerandfinaali pääsu saanud KK Valga II, kellega Iisaku mängis küll 1:1, kuid korvide vahe oli +17 Valga kasuks. Nii peab Iisaku KK alustama 1/8finaalist, kus nende vastaseks on Kose KK. Hooaja esimeses mängus 23. septembril kaotas Iisaku KK võõrsil kosele 64:70, kuid veidi enam kui kuu aega hiljem ehk 29. oktoobril sai Iisaku Kose KKst kodus jagu probleemideta 85:56. Viimasena play-offi pääsenud Kose KK sai edasi äärmisel napilt, sest samapalju punkte kogus ka Kuressaare SK Vesse, keda Kose kodus küll võitis 92:76, kuid võõrsil kaotati 49:63 ehk kokkuvõttes jäi Kose KK peale vaid 141:139.  Iisaku – Kose vastasseisust võitjana väljuv meeskond kohtub veerandfinaalis KK Valga II meeskonnaga.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: