12.06.2010

Ida-Virumaa mängude esikohta kaitses Kohtla-Järve

Laupäeval Kohtla-Nõmmel peetud XXV Ida-Virumaa mängud võitis Kohtla-Järve, teine oli Jõhvi, kolmas keskmise suurusega omavalitsuste võitja Mäetaguse. Korraldajad, kahe eelmise aasta 7. koha omanik Kohtla-Nõmme kerkis kõrgele neljandale kohale, olles ühtlasi väikestest omavalitsustest parim. Võistlusel osalesid kümne omavalitsuse sportlased.

Võistluste peaala, ekstreemsetes jooksutingimustes (staadioni rada oli osaliselt vee all) kergejõustiku võitis Jõhvi, kellest vaid kuue punkti kaugusele jäi Kohtla-Järve. Kolmas oli kergejõustikus Mäetaguse.

Võrkpallis saatis edu Narvat, kes alitas esikoha kohtumises Kohtla-Järve 2:0, kolmas oli sellelgi alal Mäetaguse.

Korraldajatele jäi esikoht sangpommi rebimises, kus ka individuaalselt saavutasid esikoha kohtlanõmmelased Rasmus Rooden  ja Ege Jool.

Mäetaguse sai traditsiooniliselt alavõidu mälumängus, kus pinglises heitluses edestati Kohtla-Järve ja Kohtla-Nõmme võistkonda.

Aserisse läks esikoht juhtide võistlusel, sest kõige täpsemalt lõi penalteid vallavolikogu esimees Riho Kutsar.

Ülejäänud kolmel all võidutes Kohtla-Järve, kes oli esimene nii petangis, males kui ka kabes. Kusjuures igal neil alal oli teine Jõhvi, kui vaid üks kolmest alast oleks lõppenud teistpidi (näiteks kabes jäi teistsugusest järjestusest puudu vaid üks viigipunkt), saanuks üldvõidu Jõhvi, mis nätab väga pingelist heitlust.

Tulemused: www.sportiv.ee/protokoll/IVM10_tulemused_veebi.xls 
Anna Romanenko pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=1439
Lõpuautasustamise pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=1440

Võistluse infoleht: https://sportiv.ee/index.php?2/6953 

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: