14.05.2007
Laskmine

Ida-Virumaa laskjad tegid puhta töö

Nädalavahetusel Eesti spordiliidu Jõud Elvas korraldatud Eesti maakondade meistrivõistlustel tulirelvadest laskmises said idavirulased võimsa esikoha, kogudes rohkem punkte kui teise ja kolmanda koha hõivanud maakonnad kokku.

Narva laskespordiklubi baasil koostatud Ida-Virumaa koondis (vanemtreener Aleksandr Makarov) kogus võitjana 604 punkti. 11 osalenud maakonna seas teise koha saanud Tartumaa kogus 257 ja kolmanda koha saanud Läänemaa 255 punkti. Kahel päeval võisteldi kaheksas harjutuses ja idavirulased kogusid võistkonnana neis kõigis enim punkte.

Harjutuses “Jooksev metssiga” said mõlemal päeval (laupäeval lasti 30+30, pühapäeval 20+20 lasku) kaksikvõidu Juri Sizonenko ja Sergei Jegorov. Dmitri Smoljakov oli esimesel päeval kolmas ja teisel päeval neljas.

Harjutuse 60 lasku lamades võitis naistest Maria Kazõdub, juunioridest said kolmikvõidu Julia Soboleva, Jelena Potaðeva ja Sofia Ðvan.

Harjutuses väikepüss 3×20 lasku said teise koha naistest Jekaterina Tihhomirova ja juunioridest Jelena Potaðeva.

Sportpüstolist laskmises oli kolmas Roman Smorodin. Teise koha sai olümpiakiirlaskumises meesjuunioridest Dmitri Maksimov.

Vabapüstoli harjutuses said meestest kaksikvõidu Sergei Potaðev ja Stanislav Perepeljatnik ning juunioridest oli kolmas Dmitri Maksimov.

Protokoll: http://www.joud.ee/est/protokollid/2007_joud_mv_laskmises_tulirelvad_protokoll.xls

Ida-Virumaa laskjad olid maakondade meistrivõistlustel saanud üldvõidu ka märtsikuus Pärnu-Jaagupis toimunud õhkrelvadest laskmises, tookord osalesid tosina maakonna võistlejad.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: