27.08.2015
Jalgrattasport

Ida-Viru meistrivõistlustel eraldistardis hoidis kiireimat tempot Peep Kivil

26. augustil toimusid Mäetagusel Ida-Virumaa meistrivõistlused temposõidus. Olenemata sombusest ilmast oli kohale tulnud 27 eraldistartijat, et välja selgitada maakonna kannatlikuimad kiiruse hoidjad jalgratastel.

Põhidistantsil, milleks oli kolm 6,9km pikkust ringi, näitas parimat aega Peep Kivil, läbides 20,7km ajaga 29:13 ning saades keskmiseks kiiruseks korralikud 42,51 km/h ja kuldmedali meeste Seenior-2 klassis. Ühtlasi tõusis Peep Mäetaguse rekorditabelis viiendaks ning maakonna parimaks. Põhisõidu teise aja sõitis Tauri Selder, kaotades Peebule minuti ja 20 sekundiga, kuid see tagas talle meeste põhiklassi kirkaima medali. Kolmas ja ühtlasi Seenior-2 klassi hõbe oli Arvo Sala, kaotades võitjale juba minuti ja 57 sekundiga.

Kahe ringi sõidul selgitati välja noormeeste, naiste ning veteranide parimad. Kiireim oli Seenior-3 klassi võitja, stabiilselt tugevaid sõite näitav Arno Proode ajaga 22:54. Narva tulevikulootus, M14 kiireim, Jevgeni Pogodin oli selle distantsi teine, kaotades Proodele 21 sekundiga. Kolmanda aja sõitis Sergei Borisov, saades meeste Seenior-3 klassi hõbeda.

“Lastesõidu” üheringilisel võidukihutamisel edestas Mario Kivil kõiki Narva SK Energia esindajaid ning auhinnatseremoonial sai kaela kuldmedali. Teine oli Deniss Matrossov ning kolmas Arseni Laidinen.

Eraldistardisõpru oodatakse veel septembris argipäeva rattaõhtutele, kui toimub Valge Hobu Paarissõit üheksandal kuupäeval, ning nädal hiljem lõpeb argipäeva rattaõhtute hooaeg Narvas. Narvas saab sõita aga juba ka sel pühapäeval kui kavas on Narva rattasõit.

Protokoll: http://jrk.ee/wp-content/uploads/2015/08/ivmv_TT_2015_tulemused.pdf

jrk.ee

Eelmine:
Järgmine: