18.10.2009
Firmasisesed

Ida-Viru meistriliiga liider Remeks

Ida-Virumaa korvpallimeistrivõistluste meistriliigas on kaotuseta kolm meeskonda, neist Remeks on saanud kaks võitu.

Kahe esimeses voorus võidu saanud meeskondade kohtumises alistas eelmise hooaja hõbe Kohtla-Järve Remeks kodusaalis eelmise hooaja pronksi Toila 75:70. Kahe esimeses voorus kaotuse saanud meeskondade kohtumises oli Askele 80:66 parem KK Narvast. Ainsana oli teises voorus võõrsil võidukas tiitlikaitsja, esimeses voorus mänguvaba olnud Kohtla-Järve KK Hito, kes alistas eelmise hooaja esiliiga võitja Mäetaguse 122:69.

Remeks on tabeli tipus kahe võiduga, ühe võidu ühest mängust on saanud KK Hito ja teises voorus mänguvaba olnud Iisaku KK. 50% peal on Toila ja Askele, kel on 1 võit ja 1 kaotus. Kahe kaotusega on alustanud KK Narva ja Mäetaguse.

Kolmas voor peetakse juba 24. ja 25. oktoobril. Laupäeval on vastamisi Askele ja KK Hito ning pühapäeval kohtuvad Toila ja Iisaku KK ning KK Narva ja Remeks.

Esiliigas kaks topeltvõimu

Esiliigas on kahe vooru järel mõlemas alagrupis sarnane seis, kahel võistkonnal on kaks võitu, kahel võistkonnal on võit ja kaotust ning kaks võistkonda on alistanud kaotusega.

A-alagrupi teine voor: Jõhvi Jussid – Remeks II/Intro 54:75, Askele IV – Sillamäe Kalev 98:38, KK Hito II – Iisaku/Kaitseliit 67:84. Tabeliseis: Askele IV ja Iisaku/Kaitseliit 2, KK Hito II ja Remeks II/Intro 1 ning Jõhvi Jussid ja Sillamäe Kalev 0 võitu.

B-alagrupi 2. voor: Jõhvi BC Karjamaa – BC Viru Basket 75:77, Kiviõli/Maidla – Kohtla-Nõmme 51:54, Mäetaguse II – Vikingmodum 63:84. Tabeliseis: Kohtla-Nõmme ja BC Viru Basket 2, Vikingmodum ja Jõhvi BC Karjamaa 1, Kiviõli/Maidla ja Mäetaguse II 0 võitu.

Esiliigas peetakse samuti järgmise vooru mängud järgmisel laupäeval ja pühapäeval. Laupäeval saab üks meeskond esimese võidu paarides Sillamäe Kalev – Jõhvi Jussid ning Kiviõli/Maidla – Mäetaguse II. Lisaks kohtuvad laupäeval Askele IV ja KK Hito II ning Remeks II/Intro – Iisaku/Kaitseliit ja  B-alagrupi liidrid BC Viru Basket – Kohtla-Nõmme. Vikingmodum – Jõhvi BC Karjamaa mäng on lükatud 8. novembrile.

Karikas kolm mängu

Kolm mängu peeti nädalavahetusel ka Ida-Virumaa korvpallikarikavõistlustel. Kohtla-Nõmme kaotas Remeksile 41:72, BC Viru Basket jäi alla 79:84 KK Narvale ja Toila alistas 71:64 Askele. Narva ja Toila lähevad veerandfinaalis vastamisi omavahel, Remeksi järgmine vastane on BC Karjamaa.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: