03.04.2009
Firmasisesed

Hitol on täna tõehetk

Eesti korvpallimeistrivõistluste esiliigas on KK Hitol täna koduseinte toel vaja saada 17punktiline võit.

KK Hito vastane veerandfinaalis on eelmise hooaja teise liiga võitjana tase kõrgemale pääsenud Tallinna Altius/Newox. Kaheksandikfinaalis mõlemas mängus Jõhvi/Toila alistanud Altius/Newox suutis kolmapäeval kodus võita Hitot 100:84 (46:48). “Mäng oli võrdsem, kui numbrid näitavad. Vahepeal oli periood, kus me viskasime kaheksa viset järjest sisse, samas kui vastane kõik tabas ja nii see vahe sisse tuligi,” nentis Hito mängiv treener Toomas Nõmmiste, lisades, et sel korral ollakse veerandfinaalis enne korduskohtumist siiski kolme punkti võrra paremas seisus kui eelmisel aastal. Eelmisel kevadel kaotati Rae Kossule võõrsil esimene veerandfinaalmäng 89:108, kuid kodus sai lõpuks hõbedale jõudnud Hito revanði koguni 101:69.

Seega vajab Hito täna õhtul algusega kell 20 Kohtla-Järve spordihoones algavas kohtumises Altius/Newoxi vastu vähemalt 17punktilist võitu, vastasel juhul jätkab meeskond vaid Ida-Virumaa meistrisarjas, kus eeloleval nädalavahetusel on kavas poolfinaalid.

Maakonna meistrivõistluste poolfinaalid ootavad ka Iisaku KK meeskonda, kes Eesti teises liigas alistas 1/8-finaalis kahe mängu kokkuvõttes Kose KK (võõrsil kaotati 76:82, kodus võideti 86:50), kuid Valga KK II meeskonnale kaotati kolmapäeval kodus 77:99. Tuleval teisipäeval vajab Iisaku KK poolfinaali pääsemiseks võõrsil 23punktilist võitu. Teatavasti mängisid Iisaku ja Valga eelmisel aastal kolmanda liiga finaalis ja siis olid lõunaeestlased mõlemas mängus paremad, sel hooajal on põhiturniiril Iisaku Valgale võõrsil kaotanud, kuid kodus lisaajal võitnud.

Sportiv.ee

 

Eelmine:
Järgmine: