21.02.2008
Firmasisesed

Hito võttis lõpus oma

Kui eelmisel nädalal kutsus KK Hito lõpuminutitel kodus Filmipood.ee vastu, siis sel neljapäeval suudeti TÜ/Rock II mängudes just viimase viie minutiga 66:68 kaotusseis 77:68 võiduks mänguda.

Punkte viskasid kõik kaheksa kohal olnud hitolast: Edvard Trumm 25, Margo Tali ja Siim Laur 12, Andres Mänd 10, Toomas Nõmmiste 9, Andrei Volkov 4, Toomas Valdre 3 ja Dmitri Pugatðov 2.

A-tugevusgrupis on TÜ/Rock II  4 võidu ja 2 kaotusega jagamas koos Võru KK ja Filmipood.ee’ga 1.-3. kohta ning Hitol on 3 võidu ja 3 kaotusegakuue meeskonna seas neljandal kohal. Järgmisel neljapäeval mängib Hito Raes Rae Koss/Hansaviimistlusega.

B-tugevusgrupis kohtadele 7.-12. mängiv Jõhvi/Toila on vahegrupimänge alustanud kahe kaotusega, viimati jäädi neljapäeval Kohilas alla BC Kraft Mööbel II meeskonnale 72:93. B-vahegrupis on kindel liider Noortekoondis/Triobet 5 võidu ja 1 kaotusega. Teist play-offi kohta noolivatest meeskondadest on Jõhvi/Toila, BC Kraft Mööbel II ja Kuremaa SK/Salva Tartu saanud kolm võitu ja kolm kaotust ning BC Kalev II ja TLÜ/Kiili SK meeskonnal on kaks võitu. Tuleval neljapäeval mängib Jõhvi/Toila kodus Noortekoondis/Triobetiga.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: