03.12.2010
Firmasisesed

Hito sai kindla kaotuse

Eesti korvpallimeistrivõistluste esiliiga esimese etapi viimases voorus kaotas KK Hito reede õhtul võõrsil Tamsalu Los Toros/Puukeskusele 82:97.

Hito oli Tamsalule alla jäänud ka esimeses ringis kodus peetud mängus. Reedl võõrsil kaotas Hito poolaja 15 punktiga (42:57) ja sama suurvahe oli ka lõpuvile kõlades. Kodumeeskond pani esimesel poolajal võidule aluse tabavate kaugvisetega, mida esimese 20 minutiga tabati 11st 8.  

Vaid seitsme mehega mängul olnud Hito jäi lõpuks platsile kolmekesi, kusjuures neist kolmest kael oli neli viga. Hitole sai ka pallikaotuste suur arv,palli kaotati 23 korrl vataste 8 vastu.

HIto lõpetas esimese etapi 7 võidu ja 3 kaotusega, mis annab neile tabelis lõpuk 1. või 2. koha. Hito lõppkoha otsustab pühapäeval Tallinnas peetav kohtumine BC Kalev/G4S – Rapla KK/Stipend, kui Rapla võidab on Hito  tabelis teine ja siis võtavad hitolased vahegruppi kaasa 1 võidu ja 3 kaotust. BCKalev/G4Si kahepunktilise võidu korral on Hito esimene ja võtab vahegruppi kaasa 3 võitu ja 1 kaotuse.

Hitole oli reedel lohutuseks B-klassi meeskonna esinemine, kes Jõhvis peetud kohtumises alistas Eesti karikasarja poolfinaalis Turba meeskonna 81:37 ning pääses 22. detsembril Raplas peetavasse finaali, kus nende vatsaseks on Salva Tartu/Rock. Poolfinaalis on ka Hito A- ja C- vanuseklassi meeskond.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: