24.11.2010
Firmasisesed

Hito noored jõudsid poolfinaali

Suure sammu karikafinaali suunas tegi KK Hito A-klassi võistkond, kes kolmapäeval Jõhvis peetud veerandfinaalis alistas meistriliiga meeskonna KK Pärnu noortevõistkonna 90:85. Võit oli seda väärtuslikum, et teisipäeval Tallinnas toimunud meeste teise liiga kohtumises õlale liiga teinud Eesti koondilane Georg Tambre pidi vaatama mängu varumeeste pingilt treener Margo Tali kõrvalt.

Selle võiduga revanðeeris Hito meistrivõistlustel eelmisel esmaspäeval Pärnus saadus 68:82 kaotuse, kusjuures Hitole oli see A-klassi meistrivõistluste esimeses ringis ainsaks kaotuseks. Hito ja Pärnu jagavadki esimese ringi järel meistrivõistlustel 8 võidu ja 1 kaotusega esikohta.

Hito vastane karikasarja poolfinaalis selgub veerandfinaalist Kohila SK/Märjamaa SK – BC Tarvas/Rakvere spordikool, mis peetakse 30. novembril Kohilas. Poolfinaalmäng toimub Jõhvis tähtajaga 5. detsember.

Teise poolfinaalis on 2. detsembril Tallinnas vastamisi BC Kalev/Cramo I ja Tartu Salva/Rock I. Meistrivõistlustel on Kohila SK 3 võidu ja 6 kaotusega 8. kohal, BC kalev/Cramo on 7 võidu ja 2 kaotusega kolmas ning Rock I 4 võidu ja 5 kaotusega esimese ringi järel kuues.  Rakvere meeskond alustas hooaega esiliigast, kus nad on Hito II meeskonna järel 3 võidu ja 1 kaotusega omas alagrupis teisel kohal.

Karika tabel: http://www.basket.ee/uploads_new/documents_2010_11/Poisid_A_karikas_10_11.pdf

Meistrivõistluste A-klassi eliitsarjas peab Hito I järgmise mängu reedel, kui kell 17.45 kohtutakse Jõhvi spordihallis BC Kalev/Cramo II meeskonnaga. Pärast seda kohtumist, algusega kell 20 on samas vastamisi esiliiga C-alagrupi kaks liidrit, KK Hito ja Rapla KK /Stipend.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: