17.01.2010
Firmasisesed

Hito lõpetas noorte Euroliiga etapi võiduga

KK Hito U16 (s. 1994. a ja hiljem) poiste võistkond sai noorte Euroopa korvpalliliiga eliitgrupi teisel etapil Riias viimasel võistluspäeval 61:60 jagu Dnepropetrovski Dneprist ning nii sai Hito etapil teise koha.

Enne viimast võistluspäeva olid nii Hito kui ka Dnepr saanud etapil kirja 3 võitu ja 1 kaotuse, mäng otsustas, kes saab etapil teise koha karika. Hito ühepunktilisse võitu andsid suurema panuse Sander Saare 21, Aleksis Anijärv15 ja Georg Tambre 13 ja Rasmus Luud 10 punktiga. Hitot teisel päeval karistanud Odessa Himik sai idavirulastelt etapi ainsa võidu. “Teist etappi kingime võidu meeskonnale, kes oma ainsa etapi võidu saab meilt, kokkuvõttes võib see meile saatuslikuks saada,” sõnas KK Hito U16 meeskonna peatreener Priit Sternhof. 

Etapilt ühe võidu saanud ja sealhulgas ka Hitole kaotanud Rapla KK kaotas viimasel päeval 45:60 Moskva regiooni Himkile, kes sai täiseduga etapivõidu.

Kahe etapiga on Hito saanud 7 võitu ja 3 kaotust, mis tähendab, et esimeses divisjonis seitsme parema hulka ehk superfinaali (sinna saba ka teise divisjoni võitja) saamiseks oleks viimasel etapil Klaipedas vaja juurde saada kaks võitu, kuid viimase etapi vastased on kõik liidrite hulka kuuluvad meeskonnad (kolm Leedust,üks Taanist ja üks Venemaalt). Rapla KK on kahe etapiga saanud 2 võitu ja 8 kaotust.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: