25.11.2011
Firmasisesed

HITO/Jõhvile noorte Euroopa korvpalliliigas seitsmes võit järjest

Euroopa noorte korvpalliliiga U20 vanuseklassis sai KK HITO/Jõhvi tänases seitsmendas voorus hooaja seitsmenda võidu, kui Lätis alistati Riia BS Riedzene 68:57.

Nagu eilseski võidumängus Riia BJSC DSN meeskonnaga, nii ka tänases kohtumises panid eestlased edule aluse esimesel poolajal, mis reedel võideti 37:25. „Eduseisus muutub mäng ümmarguseks. Kuigi vastane ohtlikuks ei saanud on sellise mänguga järgmistel päevadel raske edu loota,“ tõdes võiduka meeskonna treener Priit Sternhof. Nimelt on laupäeval KK HITO/Jõhvi vastasteks sarnaselt hitolastega täiseduga esinev Sopoti BC Trefl ja samuti punktitabelis plusspoolel olev BS Riga. Pühapäeval on eestlased vastamisi BC Liepajaga, kel seni vaid kaks kaotust, kusjuures viimati jäädi reedel alal just HITOga esikoha jagavale Sopotile 51:55.

Reedeses võidumängus viskasid kahekohalise arvu punkte kolm HITO/Jõhvi mängijat: Aleksis Anijärve ja Markus Laanemetsa arvele kanti 15 silma ning Sander Saare viskas 13 punkti.

Kokku võistleb Euroopa noorte korvpalliliiga U20 vanuseklassis 16 meeskonda, kellest neli paremat pääsevad kevadel peetavale finaalturniirile.

Oma debüüdi tegid Riias reedel EUroopa noorte liigas ka 1998. a ja hiljem sündinud KK HITO/Jõhvi poisid (treener Margo Tali), kes avavoorus kaotasid Tartu Salvale 52:57 ja teises voorus jäid alla Stockholmi klubile 39:77.  

Johvisport.ee

Eelmine:
Järgmine: