01.04.2012
Firmasisesed

HITO ja Viru Sputnik selgitavad parima jääkorvpallis

Selgitamaks, kes on tegelikult Kohtla-Järve parim võistkond, peavad KK HITO korvpallimeeskond ja SK Viru Sputniku jäähokimeeskond maha võistluse uudsel, seni vaid USAs harrastataval spordialal – jääkorvpallis.

Jääkorvpalli reeglid on lihtsad.

1) Mängitakse hokiväljakul ja hokivarustusega (va kindad, mis tuleb kätte panna vaid kakluse puhul);
2) Väljaku mõlemas otsas on korvid;
3) Uisukudega libisemisel võib tugijalga vahetada ühel korral.

Eriti atraktiivseks teevad jääkorvpalli pealtpanekud, eriti kui sellele eelneb kolmene lutz või kahene rittberger.

Algselt pidi mäng toimuma neutraalsel pinnal, Jõhvi staadionile talvel plaanis olnud jääväljakul. Kuna aga selgus, et aastatega on jää struktuur muutunud ja erinevatel põhjustel polnud võimalik sinna suurelt lubatud jääareeni püstitada, siis tõenäoliselt peetakse mäng Kohtla-Järve jäähallis. Täpne päev ja kellaaeg on täpsustamisel.

HITO ja Viru Sputniku mängu pidi algselt kommenteerima Anu Säärits, kuid kuna Õhtulehel oli vaja Sääritsale kompensatsiooni maksta (info), siis tulid korraldajad vastu Õhtulehe palvele ning mängu kommenteerib raamatu kujul Gunnar Press. Kirjatsura lubas omakorda raamatus vabandada ka Kohtla-Järvelt pärit noorsportlase, nüüdseks kahtede olümpiamängude normi täitnud Vladimir Sidorkini eest, kuna nimetas 2003. aastal teda tolategijaks, kellel paras nooremate tüdrukutega võidu ujuda (Info).

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: