21.11.2009
Firmasisesed

Hito ja Jõhvi/Toila pakkusid põnevuslahingu

Reede õhtul Jõhvis peetud Eesti korvpallimeistrivõistluste esiliiga esimese etapi eelviimases voorus alistas KK Hito 83:78 Jõhvi/Toila.

Enne viimat veerandit turvalisena tundunud eduseisu 68:52 nautinud hitolased lasid viimasel veerandil jala sirgu ja oma ðanssi haistnud väljakuperemehed jõudsid kolm epunkti kaugusele (75:78 ja 78:81), kuid lõpuks võttis tugevam siiski oma ning Hito alistas JõhvI/Toila nagu ka esimeses ringis.

Statistika: http://www.basket.ee/index.php?mid=24&section=sboxscore&gid=2010002080

Anna Romanenko pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=1126

Seega sai selgeks, et hoolimata viimase vooru kohtumisest Pärnu Metsaga peab Jõhvi/Toila teisel etapil leppima mängudega B-tugevusgrupis ehk kohtadele 10.-18., kusjuures B-tugevusgrupi kolm paremat jõuavad samuti play-off”i.

Kui Jõhvil on võite 3 ja kaotusi 6, siis vastupidised numbrid on tabelis Hitol, kes enne viimast mängu teisel kohal. Hito selja taga on 5 võidu ja 3 kaotusega EAG/Scanweld ja BC Kalev II, kelle omavaheline 9. vooru mäng toimub tuleval esmaspäeval.

Viimases voorus on KK Hito kodus vastamisi EAG/Scanweldiga ja BC Kalev II kohtub tabeli viimase, seni kõik mängud kaotanud Tallinna SK Marcusega. Kui Hito viimases voorus võidab on nad kindlalt A-tugevusgrupis, kuid ka võimaliku kaotuse korral jääb sõltuvalt mängude tulemustest võimalus pääseda tugevamasse gruppi.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: