28.04.2007
Firmasisesed

Hito/Askele võitis meistriliiga meeskonna

Eesti korvpallimeistrivõistluste meistriliiga üleminekumängude korduskohtumist võõrsil vahepeal juba 22 punktiga juhtinud Ida-Virumaa esindusmeeskond Hito/Askele võitis lõpuks TTÜ KK meeskonda 67:65, jättes ka tulevaks hooajaks meistriliiga koha pealinna meeskonnale, kes avakohtumises oli parem 84:72 ehk kokkuvõttes 149:139.

“Lõpus ei jätkunud mängijatel enam jõudu,” nentis jalavigastuse tõttu kolmapäevast mängu pingilt vaadanud võistkonna mängiv treener Toomas Nõmmiste. Hito/Askele võitis avaveerandi 24:9 ja juhtis poolajaks 39:27.

14 punkti ja 15 lauapalliga oli Hito/Askele edukaim Edvard Trumm, 14 punkti tõi Taago Pikas, 11 punkti kogus Alar Pärn. Janek Veedla ja ainsana kõik 40 minutit platsil olnud Margo Tali kogusid 8, Ergo Pikas viskas 6, Marek Aun 4 ja Tõnis Uueküla 2 punkti. TTÜ KK edukaim oli 16 punktiga Roland Randma, Kiviõlist pärit Anton Batanov kogus 10 punkti.

Mõlemad meeskonnad olid hädas vabaviskejoonel, Hito/Askelel tabas 23 vabaviskest 11 ja TTÜ KK meeskonnal 21st 13.

Teadupärast oli teises üleminekumängude paaris meistriliiga meeskond KK Pärnu hädas Videoplanetiga, mis näitab, et meistriliiga lõpuosa ja esiliiga tipu vahel on väike vahe. Videoplanet jäi esiliigas kolmandale ja Hito/Askele viiendale kohale, kuid üleminekumängudele läksid need meeskonnad, kuna ülejäänud esinelikkusse mahtunud meeskondadest kaks (Tartu Rock II ja Rapla) olid meistriliiga duubelmeeskonnad ning üks (Noortekoondis) eriprojekt.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: