04.02.2013
Firmasisesed

HITO alistas liidrite kohtumises Toila

Ida-Virumaa korvpallimeistrivõistlustel jätkuvad põnevad lahingud. Meistriliigas said võidu juurde KK HITO ja Remeks.

Teise ringi teisest voorust peeti nädalavahetusel kaks kohtumist (Narva – Iisaku KK mäng on edasi lükatud). Pühapäeval Kohtla-Järvel peetud mängudes olid edukamad kohalikud meeskonnad, kes revanðeerisid sellega esimeses ringis saadud kaotuse – KK HITO alistas Toila 71:68 ja Remeks oli 79:71 parem jaanuaris karikavõitjaks tulnud Askele/Kiviõli meeskonnast.

Teise ringi kolmas voor peetakse vabariigi aastapäeval ning siis on vastamisi Iisaku – Askele/Kiviõli, Remeks – Toila ja Narva – HITO. Pärast seda jääb põhiturniiril mängida veel kaks vooru.

Enne neid mänge on tabeliseis järgmine: 1. KK HITO 6-1, 2. Toila 5-2, 3.-4. Askele/Kiviõli ja Remeks 3-4 6. Narva 2-4, 6. Iisaku KK 1-5.

Põhiturniiri kaks paremat pääsevad otse poolfinaali, ülejäänud meeskonnad alustavad veerandfinaalist.

Esiliigas kindel liider Kiviõli/Maidla

Esiliigas on teistest eest ära libisemas viimati oma lähima konkurendi, Mäetaguse SK alistanud Kiviõli/Maidla, kes poolfinaali koha tagamiseks peab allesjäänud kahest mängust võtma ühe. Küll on aga terav konkurents kohtadele 2.-7, kus kuus meeskonda mahuvad 2 punkti sisse. Lisaks sellele, et üks kuuikust pääseb otse poolfinaali on võibolla veelgi olulisem vältida seitsmendat kohta, sest see välistaks veerandfinaali pääsu. Teatavasti pääsevad põhiturniiri 1. ja 2 otse poolfinaali, põhiturniiri 3.-6. mängivad veerandfinaalis.

7. voor:  Enteh – Elvarem 62:72, BC Karjamaa – Askele Neli/KIviõli regioon 57:52, Mäetaguse SK – Kiviõli/Maidla 59:70, Iisaku VT – Viru JVP 87:80, Kohtla-Nõmme/HITO – Sillamäe Kalev 95:80.

Tabeliseis:  1. Kiviõli/Maidla 7-0, 2.-3. Mäetaguse SK ja Elvarem 5-2, 4.-7. Iisaku VT, Askele Neli/Kiviõli regioon, Kohtla-Nõmme/HITO, Jõhvi BC Karjamaa 4-3, 8.-9. Sillamäe Kalev ja Viru JVP 1-6, 10. Kohtla-Järve Enteh 0-7.

Esiliiga 8. voor: Kohtla-Nõmme/HITO – Jõhvi BC Karjamaa, Sillamäe Kalev – Iisaku VT, Viru JVP – Kohtla-Järve Enteh, Askele Neli/Kiviõli regioon – Mäetaguse SK, Kiviõli/Maidla – Elvarem. 

 Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: