17.03.2014

Hiie Keskla – 25!

Täna täitub Ida-Virumaa spordiliidu igapäevast tööd juhtival Hiie Kesklal Eesti suurimas spordiliidus 25. tööaasta. Palju õnne!

Hiie asus Ida-Virumaa spordiliidu eelkäija, rajoonikomitee Jõud juhi Heino Raami alluvuses tööle 17. märtsil 1989. aastal. Pikka aega vastutas Hiie spordiliidus vaid raamatupidamise korrasoleku eest, kuid viimastel aastatel on  ta liidu tehnilise sekretärina hoidnud korras kogu spordiliidu igapäevast tööd.

Olen alati öelnud, et kui spordiliidu juhatus on liidule piltlikult pea eest, siis Hiie on läbi aastate olnud spordiliidule nagu selgroog, millele kogu spordiliit tugineb ja mille abil on spordiliit saanud liikuda läbi aastate edasi.

Rõõm on tõdeda, et tänu aastatepikkustele kogemustele on Hiie saanud aina suurema kindluse oma väljakujunenud seisukohti ka juhatuse koosolekutel välja öelda ning see, et ta suudab teise poole argumente ära kuulates vajaduse korral olla ka paindlik ega hakka iga hinna eest oma positsiooni kaitsma, näitab vaid üht – tegu on targa ja aruka inimesega.

Just sellisena nagu Hiie on, Ida-Virumaa sport teda vajabki, sest kui inimene teeb armastuse ja kohusetundega seda, mida ta kõige paremini oskab, siis nii ta saabki oma töövaldkonnas kõige kasulikum olla.

Hiie tööd iseloomustavad üheselt eelmisel nädalal kultuuriministeeriumist spordiliidu postkasti IVSLi 2013. aastaaruande peale saadetud kirjaread: “See oli lihtsalt suurepärane! Ma ei leidnud sealt ühtegi loogika- ega arvutusviga. Olete aruande kokku pannud iseseisvalt ega ole ka konsulteerinud. Te olete praegu ainukesed, kes on suutnud esitada esimesel korral kohe korrektse aruande. Suur-suur tänu korraliku aruande eest!”

Pildil Hiiele lilli ulatava auesimehe, legendaarse Valdek Murdi, Ida-Virumaa spordirahva ja juhatuse poolt suur-suur tänu, Hiie, kõige tehtud hea eest ning soovin jõudu ja jaksu edaspidiseks!

Rene Kundla,
Ida-Virumaa spordiliidu esimees

Eelmine:
Järgmine: