Heraklese Jõu noored napilt teised

Kallaveres toimunud oolinoorte vanuseklassi Eesti meistrivõistlustel kreeka-rooma maadluses said Kohtla-Järve klubi Heraklese Jõud matimehed klubide arvestuses teise koha, kusjuures võitjaga saadi võrdselt punkte, kirjutab Põhjarannik.

„Pärast seda turniiri, kus võistkondlikust esikohast jäi meil puudu ainult üks esikoht, võin julgelt öelda, et meie poistel on potentsiaali. Vaatamata sellele, et poisid olid oma vastastest nooremad, esinesid nad hästi,“ kommenteeris turniiri klubi treener Georgi Essebua. „Meil on praegu väga hea rühm poisse, on veel nooremaidki, kes edaspidi võivad häid tulemusi saavutada.“

Eesti koolinoorte (14-15aastased) meistrivõistlustel tegi kaasa kaheksa Kohtla-Järve raskejõustiklast. Kehakaalus -66 kilo said idavirulased kaksikvõidu, finaalis olid vastamisi Heraklese Jõusse kuuluvad Aleksei Stempen ja Roman Makarov. Võitis kogenum Stempen, Makarov sai aga hõbemedali. Samas kehakaalus sai kuuenda koha Aljand Uusmees.

Võidust jäi napilt puudu ka finaalis kaotuse saanud Stanislav Anikanovil (-35 kg). Vigastusega võistelnud Hendrik Võro (pildil, -47 kg) kaotas pärast kolme võitu lõpuks finaalis kohalikule matimehele. Meeskonnale tõi veel punkte meistrivõistlustel debüteerinud Nikita Sander (-58 kg). Treeneri arvates maadlesid hästi ka Aleks Uusmees ja Vladislav Katðura, kes aga kohakohtumisteni ei jõudnud.

Kokku kogus Heraklese Jõud 24 punkti, sama palju kui kohalik Aberg. Kuid võõrustajatel oli kaks esikohta meie meeste ühe vastu ja seepärast läks võit neile. Maakondade arvestuses sai ühe klubiga esindatud Ida-Virumaa kolmanda koha.

Põhjarannik.

Eelmine:
Järgmine: