12.04.2010
Jäähoki

Harrastajate hokiliiga võitis Veteran

Pühapäeval peetud VHHL (Virumaa harrastajate hokiliiga) finaalis alistas Kohtla-Järve Veteran 8:6 Narva Ida-Spordi.

Veteran läks vähem kui kolme minutiga 2:0 juhtima, kuid 12. minuti alguses juhtisid juba põhiturniiri võitnud narvalased 3:2, kes olid ees ka 4:3, kuid avapoolaja (liigas mängitakse 2×20 minutit) võitis siiski Veteran 5:4.

Teise poolaja alguses suutsid külalised viigistada, kuid seisul 6:6 viskas Veteran eelviimasel ja viimasel minutil värava ja võitis 8:6. Kahe värava ja kolme sööduga olid võitjate resultatiivsemad Eduard Blinov ja Anton Semjonov. Kaks tabamust sai kirja ka Andrei Heitkov. Veel viskasid Veterani kasuks värava Anton Tonevitski ja Mihhail Ignatjev. Kaotajate kasuks viskas kolm väravat Dmitri Raskidajev.

Aleksandr Komðini finaalipildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=1318

Kolmanda koha sai Rakvere Noorus ja neljanda Tartu Condor, kes poolfinaalis jäid alla vastavalt Veteranidele 1:3 ja Ida-Spordile 5:7.

Turniiri parimaks väravavahiks valiti Vitali Belov Ida-Spordist, Veteranidele läksid parima ründaja (Vjatðeslav Iljin) ja kaitsja (Andrei Fedosejev) tiitlid. Turniiri resultatiivseim mängija oli Aleksandr Rabotinski Ida-Spordist, kes finaalis piirdus ühe värava ja kahe värvavasööduga.

Kokku osales sel hooajal VHHLis 8 meeskonda.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: