11.04.2007
Male

Golubenko võitles viigi välja

Valentina Golubenko, jäänud poolatar Joanna Dworakowska vastu mustadega lõppmängus seisu, kus mõlemal oli kaks etturit ja lisaks Golubenkol ratsu ja Dworakowskal vanker, suutis Golubenko täpse mänguga viigi välja võidelda.

8. vooru mäng kestis enne viiki leppimist kokku 132 käiku, kusjuures poolatar kasutas pärast etturite lõplikku kadumist ja enne viiki leppimist ära kõik nn 50 käigu reegli järgi lubatud käigud.

Mõlemad tänased vastased on kogunud 4,5 punkti ja kuuluvad 43.-60. koha jagajate hulka.

Huvitaval kombel on 8. vooru järel tabeli tipus õed Tatjana ja Nadeþda Kosintseva Venemaalt, kes ka üheksandas voorus kohtuvad. Punkte on neil vastavalt 7,5 ja 6,5, kusjuures Nadþdale kaotas Golubenko teises voorus.

Valentina Golubenko vastane on 9. voorus Ukraina maletaja Oksana Vozovic. Kui Golubenko reitingupunktid 2271 annavad talle 150 osaleja seas 80. asetuse, siis Vozovicil on 2356 punkti ja 43. paigutus. Kui Golubenkol on kirjas 3 võitu, 3 viiki ja 2 kaotust, siis Vozovic on võitnud 4, viigistanud vaid 1 ja kaotanud 3 kohtumist, kusjuures viimati ta kaotas mustadega mängides Gruusia maletajale. 

Sportiv.ee 

Eelmine:
Järgmine: