06.09.2014
Firmasisesed

FOTOD! VIDEOD! KK HITO ja Bauschmidt/BC Kiviõli läbisid avapäeva kaotuseta

Jõhvi spordihallis laupäeval alanud korvpalliturniiril „Maakonna meistrite mõõduvõtt“ on avapäeva järel kaotuseta kolm meeskonda, nende seas ka idavirulastest koostatud KK HITO ja Bauschmidt/BC Kiviõli.

Kolmandat aastat korraldataval turniiril osaleb sel korral 12 meeskonda, kes on jagatud kahte alagruppi. Avapäeval peeti mõlemas grupis kolm vooru.

A-alagrupis suutis ainsana avapäeval kaotusi vältida Ida-Virumaa meister Kohtla-Järve KK HITO, kes avavoorus alistas Lääne-Virumaa meistri Väike-Maarja Päästekooli (võistkonnas ka idavirulased Olev Soolep, Mikko Virkala ja Keith Klettenberg) 43:27, seejärel alistati Põlvamaa meister SK Mooste Mõis 40:29 ja päeva lõpuks ka Raplamaa kahe parema loobumisel turniirile koha saanud Raplamaa meistrivõistlustel pronks BC Rapla Team 38:24.

Kahe võidu ja ühe kaotusega lõpetasid avapäeva A-alagrupis Põlvamaa ja Tartumaa võistkonnad, kes olid samas aga vastamisi juba avapäeval ja siis sai Põlva meister (meeskonnas ka Lehar Kumari) Tartumaad esindavast Termeco/Nõo meeskonnast jagu 32:24. Avapäeval sai 1 võidu ja 2 kaotust nii Lääne-Virumaa kui ka Raplamaa meeskond, kõik kolm mängu kaotas avapäeval A-alagrupis Saaremaad esindav Orissaare Rock.

B-alagrupis on avapäeva järel kaotuseta Tallinna Kossuliiga meistri loobumisel turniirile saanud Kossuliiga kevadine hõbe, „tuhamägede poegade“ au pealinna liigas juba mitu hooaega kõrgel hoidev Bauschmidt/BC Kiviõli, kes alistas 27:23 Võrumaa meistri Parksepa SK/Võru, 42:30 Läänemaa meistri Nõva ja 33:22 Valgamaa meistri Sangaste spordiklubi.

Täisedu, kolm võitu on B-alagrupis ka Jõgevamaa (ja ka Tartumaa) meistril, maakonna meistrite mõõduvõtul tiitlit kaitsval SK Torma Spordil, kes võitis 38:22 Hiiumaa hõbedat KK Askust, 35:15 Sangaste SKd ja 36:30 Parksepa SK/Võru meeskonda. Poolfinaalikohta ehk alagrupis kahe parema hulka pääsemist ihkab avapäeva järel kindlasti ka Nõva, kel kirjas 2 võitu ja 1 kaotus. Avapäeva 1 võidu ja 2 kaotusega lõpetas Parksepa SK/Võru ja kõik mängud kaotas avapäeval nii Sangaste SK kui ka KK Askus.

Pühapäeval peetakse alates kella 10st Jõhvi spordihallis alagruppide neljanda ja viienda vooru mängud. Mõlema alagrupi kaks paremat pääsevad poolfinaali, ülejäänud meeskonnad selgitavad kohad 5.-12.

Poolfinaalid algavad esialgse plaani kohaselt kell 14.40 ja medalimängud kell 16, kuid kuna avapäeval läks ilma lisaaegadeta ja muude suuremate sekeldusteta turniir väga sujuvalt, siis võivad mängud alata ka pühapäeval veidi ajakavast etteantud ajast varem.

Sissepääs turniirile on tasuta.

Tulemused: http://www.ajakiribasketball.ee/cms/uudised/69

Tabelid: http://www.ajakiribasketball.ee/cms/uudised/70
 
Fotod: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=2942

Videod
1. voor: https://www.youtube.com/watch?v=Ilk1LVK9zM0
2. voor: https://www.youtube.com/watch?v=A7CnZIz-oGI
3. voor: https://www.youtube.com/watch?v=vI7g61acY6s

Eelmine:
Järgmine: