13.07.2014
Jalgpall

FOTOD! VIDEO! Toila KJK jooksu võitsid Dmitri Aristov ja Darina Maksimova

Esmakordselt toimunud Irina Vassiljeva nimelise Toila KJK jooksul põhidistantsi kiireimad olid kohtlajärvelane Dmitri Aristov ja sillamäelane Darina Maksimova.

Pühapäeval Toila gümnaasiumi lähistel peetud võistlusel said esimesena stardi kõige väiksemad jooksjad, keda rajale läks 21, alguses jooksid tüdrukud ja siis poisid. Neil aega ei võetud, joosti jooksumõnu pärast ja tänutäheks saadi ðokolaad.

Seejärel silkasid rajale 23 1,4 km pikkuse noortejooksust osavõtjad. Sellel jooksul võeti juba ka aega ning kõige kiiremini olid finiðis Oleg Ðilov ja Saina Mamedova. Nooremas vanuserühmas olid edukamad Reelika Rannamäe Kohtla-Järvelt ja Mihhail Titov Sillamäelt. Kõik noortejooksu lõpetajad said õnnetoova meene.

Seejärel oligi kord 8,5 km pikkuse põhijooksu stardi käes. Sellel distantsil oli osalejaid täpselt 30, 18 meest ja 12 naist. Sümboolselt saabus võitjana finiðisse Dmitri Aristov ajaga 32.28. Nimelt valib jooksule nime andnud Irina Vassiljeva iga aasta välja ühe lootustandva noorsportlase, keda jooksu raames on võimalik toetada. Sel aastal koguti Aristovi võistluste ettevalmistuse toetuseks 300 eurot.

10 sekundit Aristovist hiljem saabus finiðisse German Terehhov. Kahe kohtlajärvelase järel saabus kolmandana külaline Peterburist Aleksei Martjuðev.

Naiste kolm kiiremat olid Darina Maksimova Sillamäelt, Revetta Reiljan Kohtla-Järvelt ja Mariliis Kurs Kohtla-Nõmmelt.

Oma klassi võidukarikad said: Aristov, Terehhov, Maksimova, Kurs, Dmitrri Nikolajev, Ardo Virkebau, Kaja Jõemets ja Margit Ahu.

Võistluse lõpetas auhindade loosimine.

Võistluse nimeandja, 13kordse Eesti meistri, Toilas elava Irina Vassiljeva sai jooksust palju positiivseid emotsioone. “Kindlasti korraldame võistluste ka järgnevatel aastatel,” lubas Vassiljeva, kes tänas kõiki toetajaid, kes kas aitasid jooksu läbiviimist rahaliselt või auhindadega või mõnel muul moel.

Protokoll: https://sportiv.ee/protokoll/vassiljeva_130714pr.xls

Pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=2902

Video: https://www.youtube.com/watch?v=Sk11KaaICxM

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: