23.04.2016
Firmasisesed

FOTOD! VIDEO! Kiviõli/Lüganuse tegi kuldse duubli

Jaanuarikuus mõningase üllatusena Ida-Virumaa korvpallikarikavõistlused võitnud Kiviõli/Lüganuse sai laupäeval kodusaalis võidu ka meistrivõistluste esiliiga finaalis.

Kui karikavõistluste finaalis alistati meistriliigas mängiv Toila, siis esiliiga finaalis saadi jagu Mäetaguse SK meeskonnast.

Maidlas toimunud mängus tundus 5:7 kaotusseisust 15:0 spurdi teinud ja avaveerdni 27:13 võitnud Kiviõli/Lüganuse paraadina. Seda enam, et teise veerandi neljandal minutil oli vahe juba 20 punkti – 33:13. Seisult 35:16 ei saanud aga juhtiv pool enam kui neli minutit punktigi ja vahe vähenes kolmele punkytile – 35:32. Poolaeg lõppes 38:34.

Kolmandal veerandajal pani põhiturniiril 14st mängust vaid ühe (teises voorus Mäetagusele võõrsil) kaotanud Kiviõli/Lüganuse oma paremuse paika. Kolmas veerand lõppes 62:49 ja mäng 84:73.

Fotod: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=3302
Video: https://www.youtube.com/watch?v=ZYvFodfMxvc

Esiliiga pronksi oli saanud teatavasti Elvarem, kes reede õhtul toimunud pronksimängus oli alistanud Virumaa Politsei spordiseltsi. Esinelikule järgnesid: 5. Askele IV, 6. Iisaku, 7. Kohtla-Järve Enteh, 8. Jõhvi BC Karjamaa.

Nüüd on Ida-Virumaa korvpallimeistrivõistlustel jäänud pidada vaid üks kohtumine. Pühapäeval kell 16 on Iisakus vastamisi Iisaku Peetri Pizza ja Kohtla-Järve Remeks. Tegu on meistriliiga finaalseeria kolmanda, otsustava kohtumisega. Seeria seis on 1:1.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: