18.11.2012
Firmasisesed

FOTOD! Vajakajäämine kokkumängus ei andnud võiduvõimalust

Eesti korvpalli meistriliigas kaotas KK HITO pühapäeval kodus 69:82 Raplale, keda teatavasti avavoorus suudeti võita.

“Otsustavaks sai asjaolu, et kui me saame kogu võistkonnaga koos treenida vaid korra nädalas, siis vastased teevad seda iga päev. Kokkumäng oli vastastel meiega võrreldes palju parem,” nentis KK HITO peatreener Priit Sternhof.

Vastaste peatreener Jaak Karp nentis, et kui hooaja avamängus tulnud kaotuses oli näha, et meeskonna mängijad arvasid, et hitolasi ikka võidetakse, siis pühapäevaseks mänguks oldi palju rohkem valmis.

Mäng algaski külalistele edukamalt. HITO jäi kaotusseisu 0:7, 2:12, 8:16, kuid veerandaja kahe viimase minutiga tuldi mängu tagasi ja veerandaeg lõppes 16:18.

Teine veerand kulges edukamalt külalistele ja vaheajale mindi HITO kaotusseisus 31:41. Kolmanda veeranaja alguses lõi lahti HITO vana haav – teist poolaega alustada ei suudeta. Nelja minutiga jäädi taha 33:53 ja sisuliselt oli mängu saatus otsustatud. HITO sai küll vahe veel 12 silmale (49:61), kuid kolmanda veerandaja lõpurünnaku hitolaste vale lahendus tekitas selle, et vaheajale mindi siiski 49:63 kaotusseisus.

Viimasel veerandajal nähti kummalist korvpalli. HITO üks pikemaid Georg Tambre tabas kaugelt kolmel korral, vastased vastasid närvilisuse ja tehnilise veaga. Lisaks jätkusid hitolaste lihtsad valesöödud, kuid kõik see kokkuvõttes tähendas seda, et HITO sai küll viimase veerandaja 20:19 võidu, kuid mäng kaotati 69:82.

Pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=2525

Statistika: www.basket.ee/index.php?mid=13&section=boxscore&gid=2013001030

Intervjuud
Indrek Ruut: http://www.youtube.com/watch?v=eYlqoTUNquE&feature=plcp
Priit Sternhof: http://www.youtube.com/watch?v=hJ5bD_gqdOY&feature=plcp

Hito.ee

Eelmine:
Järgmine: