22.04.2016
Firmasisesed

FOTOD! Medalimängude nädalalõpp algas Elvaremi võiduga

Ida-Virumaa korvpallimeistrivõistlustel peetakse käesoleval nädalalõpul kolm medalimängu. Neist esimeses sai Elvarem võidu ja esiliiga pronksmedalid.

Eelmise hooaja esiliiga teise Elvaremi vastane oli pronksikohtumises Virumaa Politsei Spordiselts, kes eelneval viiel hooajal kolmest oli võitnud teise liiga.

Pronksimängus jätkus tasavägist heitlust esimese veerandaja viimase minuti alguseni, kui tablool oli viimast korda viigiseis 15:15. Seejärel viskasid Elvaremi mängijad 19 punkti järjest ning poolaeg võideti 51:31. Kolmanda veerandi lõpuks oli vahe juba üle 30 punkti – 79:48.

Elvaremi indu jätkus veel neljanda veerandaja esimeseks kolmeks minutiks, kui vahe kärises 48 punktile – 98:50. Lõpuminutitel enam kummalgi midagi tõestada ei olnud ning lõppseisuks vormistati 113:72.

Fotod: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=3301
Video: https://www.youtube.com/watch?v=DgFUHk6kBgY

Sellega sai Elvarem pärast kaht esiliiga 8. kohta teise medali järjest.

Esiliiga finaal peetakse laupäeval kell 17 Maidlas, kus vastamisi on üle-eelmise hooaja võitja, kuid eelmise ja üle-üle-eelmise hooaja pronks Kiviõli/Lüganuse ning Mäetaguse SK, kelle viimane medal esiliigast pärineb hooajast 2011/2012, kui saadi pronks. Eelmisel hooajal oli Mäetaguse esiliigas seitsmes.

Nädalalõpp ja meistrivõistlused lõpevad pühapäeval Iisakus, kus meistriliiga otsustavas, kolmandas finaalmängus on kell 16 vastamisi Iisaku Peetri Pizza ja Kohtla-Järve Remeks. Seeria seis on 1:1. Pronksi sai meistriliigas teatavasti Toila.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: