15.02.2015

FOTOD! Maakonna meistriks tuli Narva Energia SK

Pühapäeval Jõhvi spordihallis peetud Ida-Virumaa naiste võrkpallimeistrivõistlustel saavutas esikoha Narva Energia spordikooli võistkond.

Paremusjärjestus
1. Narva Energia SK 5
2. Illuka 4
3. Jõhvi SK/Kersti I
4. Jõhvi SK/Viktoria I
5. Jõhvi SK/Kersti II
6. Jõhvi naised

IDA-VIRUMAA MEISTRIVÕISTLUSED VÕRKPALLIS 2015 NAISTELE

Võistlused viisime läbi turniirisüsteemis ja otsustasime mängida 15 punktini kahepunktise vahega kahe geimi võiduni, kuna osales kuus naiskonda.

Esimene väljak

Alustasid Narva SK Energia ja Jõhvi SK I. Alustati punkt-punkti mänguga seisuni 6:5 Energia tüdrukutele. Nüüd said Jõhvi tüdrukud 5 punkti järjest ja asusid kohtumist juhtima 10:6. Energia vähendas vahet kui sai 2 ja 4 punkti järjest ja viik saabus seisul 12:12. Edasi jällegi punkti-punkti mäng seisuni 15:14 Jõhvi tüdrukutele, kuid nüüd Energialt 3 punkti järjest ja geimivõit tulemusega 17:15. Teises geimis läksid  Jõhvi tüdrukud jällegi alguses juhtimas 8:6, kuid edasi tekkis neil täielik mõõn kui saadi vaid 3 punkti. Geim Energiale 15:11 ja kogu mäng 2:0.

Teises kohtumises olid vastamisi Jõhvi naised, kus mängis ka kaks Jõhvi Spordikooli tüdrukut ja Jõhvi SK II. Jõhvi naised ei saanud esimeses geimis oma mängu üldse käima kui lasid tüdrukute võistkonna juhtima 6:0. Nüüd said Jõhvi naised omakorda 5 punkti järjest ja jõudsid punkti kaugusele, kuid edasi jällegi neil mäng ei klappinud ja kaotasid esimese geimi tulemusega 15:11. Teine geim algas tasavägiselt. Kui Jõhvi naised said 5 punkti järjest, läksid nad juhtima 10:6, kuid eduseisu hoida ei suudetud. Tüdrukud said kahel korral 3 punkti järjest ja võitsid ka teise geimi tulemusega 15:13 ja ühtlasi kogu mängu 2:0.

Edasi kohtusid needsamad tüdrukud Illuka naiskonnaga. Kui esimeses geimis ei suutnud tüdrukud rohkemaks kui 5 punktiks, siis teises geimis hakkasid nad väga hästi naistele vastu. Seis oli viigiline 9:9, kui nad said 2 punkti järjest ja läksid juhtima, kuid siis juhtus neil midagi, et ei saadud enam ühtegi punkti ja kaotati ka teine geim tulemusega 15:11. Jõhvi naised ei suutnud üldse Narva Energia tüdrukutele vastu hakata ja kaotati kohtumine 0:2 (7:15; 2:15).

Esimene kolmegeimiline kohtumine oli kahe tüdrukute võistkonna vahel. Kuigi esimeses geimis Jõhvi SK II ja Jõhvi SK Viktoria vahel läks juhtima Jõhvi SK II võistkond 8:3, ei suutnud nad seda geimi võita – geim kaotati 9:15. Teises geimis oli seis viigiline veel 9:9. Edasi sai Viktoria vaid ühe punkti ja geim Jõhvi SK II tulemusega 15:10. Kolmandas geimis aga ei klappinud Jõhvi SK II mäng üldse kui saadi vaid ainult 1 punkt – seega Viktoria võit 2:1.

Narva Energia võistkonnale suutis Jõhvi SK II kohati hästi vastu hakata. Esimene geim kaotati 6:15 ja teine 9:15.

Viktoria ja Jõhvi naiste kohtumine algas hüppeliselt mõlemale võistkonnale, kuid lõppkokkuvõttes võitis ikkagi Viktoria mõlemad geimid tulemusega 15:11.

Teise väljaku kohtumised.

Jõhvi SK Viktoria ja Illuka kohtumises ei klappinud Viktoria tüdrukute mäng üldse ja nad kaotasid kohtumise 0:2 (5:15; 8:15).

Kui esimeses geimis Jõhvi SK Viktoria tüdrukud ei suutnud üldse vastu panna Narva Energia võistkonnale kui said ainult 4 punkti, siis teine geim oli hoopis võitluslikum. Alustati punkt-punkti mänguga seisuni 4:3 Jõhvi tüdrukutele. Nüüd said aga Energia tüdrukud 6 punkti järjest ja läksid juhtima, kuid ka neil tekkisid mõõnaperioodid kui Viktoria tüdrukud said kahel korral 4 punkti järjest. Nad juhtisid veel 14:13, kuid geimi lõpp kuulus ikkagi Energia tüdrukutele 16:14.

Jõhvi SK I ja Jõhvi naiste kohtumises läksid naised juhtima 7:4, kuid eduseisu ei suudetud hoida ja kaotati geim 9:15. Teises geimis ei klappinud mäng üldse ja geim kaotati 5:15.

Illuka vastu ei suutnud Jõhvi SK I tüdrukud üldse midagi korda saata ja kaotasid geimid 6:15 ja 3:15.

Ka Jõhvi naised kaotasid Illukale mõlemad geimid peaaegu sama tulemusega 5:15 ja 3:15.

Esimene geim Jõhvi SK I ja Viktoria tüdrukute vahel oli väga tasavägine kuigi algas mõnepunktise eduga Jõhvi SK I tüdrukutele. Viik saabus seisul 12:12, edasi punktide vahetus seisuni 14:14. Geimilõpu punktid sai ikkagi Jõhvi SK I võistkond. Teise geimi võitsid nad aga suhteliselt kergelt 15:5.

Omavahelise kohtumise esimese geimi Jõhvi SK II ja Jõhvi SK I vahel võitis kergelt Jõhvi SK I võistkond tulemusega 15:5. Nad vist arvasid, et võidavad ka teisi geimi sama lihtsalt, kuid kohe läksid juhtima Jõhvi SK II tüdrukud  7:4. Siis saabus neil aga suur mõõn kui Jõhvi SK I tüdrukud said järjest 7 punkti ja läksid ise juhtima 11:7. Jõhvi SK II tüdrukud olid tublid ja viigistasid seisu 14:14, kuid ka teise geimi võitis Jõhvi SK I tulemusega 16:14 ja saavutati sellega III koht.

Tagasi esimesele väljakule

Jäigi veel ainult finaalkohtumine esimesel väljakul kahe kõik kohtumised võitnud võistkondade, Narva Energia SK ja Illuka vahel. Esimeses geimis ei saanud Narva Energia tüdrukud oma mängu käima ja kaotasid geimi 8:15. Nüüd vist arvas ka Illuka, et teise geimi võidavad nad sama lihtsalt, kuid Narva tüdrukud arvasid teistmoodi. Geim algaski punkt-punkti mänguga seisuni 4:3 Illukale. Edasi said aga Narva tüdrukud 4 punkti järjest ja läksid ise seda geimi juhtima. Illuka vähendas vahet kui sai ise 4 punkti järjest ja viigistas seisu 13:13. Edasi punkt punkti mäng seisuni 20:19 Illukale, seejuures oli neil 5 matðpalli, kuid geimi võitsid Narva tüdrukud 22:20. Nüüd oli aga initsiatiiv juba üle läinud Narva tüdrukutele ja kolmanda geimi võitsid nad suhteliselt kergelt 15:7, minnes juba geimi alguses kohe juhtima 5:0. Seega saavutasid nad revanði möödunud aastal saadud kaotuse eest.

I koht – Narva SK Energia – Viktoria Rakova, Jana Fainitskaja, Darja Bulkina, Aleksandra Kalaðnikova, Viktoria Ossipovskaja, Maria Vagulina, Vlada Smirnova – treener Galina Alfjorova
II koht – Illuka – Marjaana Lepiste, Mirjam Vinkler, Airi Kruusma, Annemar Neiland, Kristiina Tõkke, Kristiin Valdre
III koht – Jõhvi SK I – Lisette Villers, Lisett Pärna, Hanna-Katryna Keerme, Kristin Kaskema, Kaisa Teder, Anastassia Kuzmina, Reena Koll – treener Kersti Rajas
4. koht – Jõhvi SK Viktoria – Sofia Þuravljova, Monika Guskova, Diana Seppinen, Karina Vassiljeva, Jelizaveta Nikolajeva, Jelizaveta Komissarova, Veronika Kozlova, Kristiina Ivanova, Polina Kruglikova, Anastassia Jõesaar – treener Viktoria Prussakova
5. koht –  Jõhvi SK II – Moona Kilk, Elizabeth Veri, Dzintra Lember, Areana Tischler, Melani Nõlvak, Berit Marie Sügis, Anna Vorobjova – treener Kersti Rajas
6. koht – Jõhvi naised – Helen Orel, Anella Salmistu, Kirsti Hindreus, Mari Luuk, Grete Krüger, Aime Luuk

Fotod: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=3034

AIME LUUK

Eelmine:
Järgmine: