08.10.2012
Firmasisesed

FOTOD! KK HITO/Jõhvi kaotas sõprusmängus Peterburgi Spartaki duublile

Pühapäeva õhtul pidas KK HITO/Jõhvi kodusaalis oma viimase kontrollkohtumise enne meistriliiga hooaja algust, kui võõrustati Vinnis spordilaagris olevat St. Peterburgi Spartaki U-23 rivistust.

Mäng algas tasavägiselt Punkt-punkti heitluses õnnestus HITOl siiski 1. veerand tulemusega 22:19 võita. Võrdne mäng jätkus veel ka 2. veerandil ning poolaeg lõppes kodumeeskonna 4-punktilises eduseisus numbritega 41:37.

Kohe 2. poolaja alguses haarasid oma mänguplaanis muudatuse teinud spartaklased initsiatiivi enda kätte ning võitsid 3. veerandi 57:53.
Külaliste surve jätkus ka mängu viimasel veerandil ning külalised suurendasid oma edu veelgi. Lõpusireeni kõlades olid tablool numbrid 60:77, mis tähendas kodumeeskonna 17-punktilist kaotust. Kõnekas on seegi fakt, et 2. poolajal suutsid hitolased palli läbi rõnga visata 8 korral, samas kui külalised tegid seda koguni 22 korda.

KK HITO resultatiivsemad olid 10 punktiga Markus Laanemets ja Jarko Kool, 9 punkti lisas Sander Saare. Kahvatult mängisid Siim Laur ja Edvard Trumm, kes panustasid vastavalt 6 ja 2 punkti.

Vastaste poolel tegid palju pahandust kaks meest- Aleksandr Matvejev viskas 21 ja Oleg Alferov 17 punkti.

KK HITO/Jõhvi peatreener Priit Sternhof kommenteeris pärast mängu, et kontrollkohtumine tõi välja meeskonna praegused nõrgad kohad, näiteks vastase pressingu tugevnedes ehmatatakse ära, mäng laguneb ning tekib palju pallikaotusi ja lohakaid viskeid.

Pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=2508

Pühapäevane kontrollmäng oli KK HITO/Jõhvi viimane peaproov enne järgmisel nädalal algavat Eesti meistriliiga hooaega. Juba kolmapäeval, 10. oktoobril teevad hitolased Rapla spordihoones oma meistriliiga debüüdi, kui kell 19.00 algavas mängus kohtutakse sealse meeskonnaga. Laupäeval, 13. oktoobril on kavas esimene kodumäng, kui kell 17.00 võõrustatakse BC Rakvere Tarvast.

Sportiv.ee/Jaak Rooden

 

Eelmine:
Järgmine: