31.10.2014

FOTOD! Avinurmes avati renoveeritud spordihoone

Oktoobrikuu viimasel laupäeval avati uue näo saanud Avinurme spordihoone.

Saalis on nüüd uued aknad, põrand, lagi ning spordialade viljelemiseks vajalikud konstruktsioonid. Kõigeks selleks saadi toetust alates valla inimeste oma panusest kuni poliitilise „katuserahani“. Kokku läks saali renoveerimine avamisel lindi läbi lõiganud Avinurme vallavanema Aivar Saarela sõnul maksma umbes 90 000 eurot, millest vallapoolne panus oli ligi pool.

Saali on maha märgitud tennise, korvpalli, võrkpalli ja sulgpalli jooned, kusjuures võrkpalli saab mängida lisaks n-ö suurele väljakule ka põiki kahel väikesel väljakul.

Saali põhikasutaja on gümnaasium, mille osaks spordihoone on. Vallavanema sõnul on vaja spordihoonesse tööle võtta inimene, kes jälgiks spordi- ja jõusaali kasutamiskorrast kinnipidamist ja hoolitseks ruumide puhtuse eest.

Selleks, et katta osa kuludest, on spordi- ja jõusaali kasutamine osaliselt tasuta. Infot saali kohta saab valla kodulehelt www.avinurme.ee, kust leiab ka saali kasutusgraafiku.

Saali avamisürituse raames autasustati valla tublisid sportlasi. Nimelt toimusid augustikuus Vara vallas Koosal 41. Peipsi suvemängud, kus võisteldi kümnel alal, millest viiel sai Avinurme alavõidu ja neljal alal oldi teised. Kokkuvõttes tähendas see Avinurme võistkonnale üldesikohta.

Sümboolselt läbis samal päeval valda Tahtejõu velotuur (infot selle ürituse tausta kohta saab internetist www.tahtejõutuur.ee), milles osalejad läbisid kolme päevaga 756 kilomeetrit. Loodetavasti jätkub ka Avinurmel tahtejõudu ja võimalusi, et spordisaalis käiks elu hommikust õhtuni kõik seitse päeva nädalas.

Fotod: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=2986

sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: